Dinsdag 5 September

Allememaggies... Het is gadverderre alweer superweer! 

Vandaag stond in het teken van de wandeltocht - of beter gezegd: ontdekkingsreis - van Bea, Rudi en Anita. Ze hadden een leuke niet al te lange wandeling gepland rond de Embergeralm, maar door de zeer slecht verzorgde bewegwijzering is het uitgelopen op een ware uitputtingslag. 

Ze hadden ergens een afslag gemist en liepen uiteindelijk dus gewoon van de kaart af richting Einsee. Op een gegeven moment waren ze aan het twijfelen of ze niet gewoon rechtsomkeert moesten maken. Maar het was inmiddels een uur of half vier, en dat was dus veel te laat om dezelfde weg terug te gaan.

Godzijdank kwamen ze toen een hoogbejaard klipgeit-echtpaar tegen die precies wisten te vertellen waar zou nou eigenlijk zaten... Toen was het nog 3 uur lopen naar de auto. 

De route was wel fantastisch met hele mooie uitkijkpunten en hier en daar pittig klimwerk. Om een uur of half acht waren ze weer terug op de camping. Heel moe maar voldaan! Dat word spierpijn de komende dagen!

Wij (Jasper, DaniĆ«l en ik:Jeffrey) hebben vandaag weer 5 vluchten kunnen maken. Het is weer hemeltje-blauw en zomers heet en het vliegen is fantastisch. We zijn weer druk aan het oefenen geweest met Knikken/Rollen, 2x 360 graden in 20 sec., achtjes draaien, sturen met de D-risers, Oren trekken en...  Asymmetrische inklapper! Daarbij trek je de hele A-riser naar beneden waardoor helft van je scherm inklapt. De truc daarbij is dat je dat opvangt door je gewicht naar de andere kant te verplaatsen en evt. bijstuurt, en koers houd. Spannend om te doen en erg leuk.

Morgen gaan we naar de 1700 meterplek!!!! Gaaf!

Jacco heeft ook heerlijk gevlogen en heeft 2 duurvluchten gemaakt (een duurvlucht is minimaal 45 minuten)

Na het vliegen hebben we even een Weissen Bier genuttigd op het terrasje, en zijn daarna wezen zwemmen in het meer. Uiteraard weer erg gek gedaan op de glijbanen en gelachen. Op de terugweg naar de tent hebben we weer even een pitstop gemaakt op het terras, en zijn daarna naar de tent gegaan. Het verbaasde ons dat de wandelvereniging nog niet terug was, maar bovenstaand verhaal verklaarde een hoop.

Nu zitten we met z'n allen op het overdekte terras bij het restaurant en gaan lekker nassen.

Hier de foto's:

Oant Moarn!

Terug naar boven.