juni 2021
Z Z M D W D V
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 28jun

  Greifenburg, 28/6/21
  Weer tropisch warm vandaag dus we moeten de hoogte in. We hadden een soort van plannetje gemaakt: naar Matrei vliegen en weer terug. Er stond een pittige ZZW wind dus dat leek te kunnen. Alleen was de wind behoorlijk harder dan verwacht en terugkomen was geen optie.

  Ik zat bij Oberlienz nog op 3100 meter boven de kam en met die forse rugwind was Matrei goed te halen, maar dan sta je daar en hoe kom je dan terug. Bennie was door een foutje uitgekakt bij de hoogspanningsmasten en Dirk, Jan en Gerard vonden bij Zettersfeld hun Waterloo. Ik besloot toen om om te draaien en zo ver mogelijk terug te komen, maar dat strandde bij Dolsach. In het dal stond een puist wind te waaien dus de landingen waren spannend. Achteruitvliegend landen is nooit fijn . Uiteindelijk is iedereen ongehavend uit de strijd gekomen alleen Gerard is z’n powerbank plus kabeltje kwijt geraakt bij z’n maislanding . Dirk, Gerard en Jan zijn dus geland op de officiële landing van Zettersfeld en daar staat een puik clubhuis inclusief Bierblikautomaat!

  Uiteindelijk zijn we allemaal weer met de trein terug gekomen en konden we in de skaad genieten van een biertje (alcohol vrij in mijn geval). De rest van de dag was het gezellig ouweneelen, koken, uit eten en na-borrelen.

  Klik hier voor alle foto’s

  <—- Vorige               Volgende—>

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 10:54

Leave a Reply