juni 2021
Z Z M D W D V
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 30jun

  Greifenburg, 30/6/21.
  Verslag in telegram stijl: Pieter heeft gefietst, een groeppie heeft de Panorama route gelopen en een vlucht van Wiesflecker. En dat laatste was een enerverende ervaring want toen er drie gestart waren (en die gingen heel makkelijk omhoog) begon het steeds harder te waaien. En naar beneden komen was ook een opgave. Uiteindelijk stond er een beste puist en was het moeilijk landen, maar gelukkig is alles goed afgelopen. De mensen die boven nog klaar stonden zijn uiteraard niet gestart en hebben ingepakt en zijn opgehaald en een paar zijn naar beneden gelopen. Hieronder zie je hoe- en waar iedereen de lunch genoten had…

  In de namiddag begin het pas echt hard te waaien en hebben we alle luifels ingedraaid en ook het zeil van de shelter er gauw afgehaald. Zie foto’s voor een “sfeerimpressie”. Het was echt fascinerend hoe hard de wind was en al gauw volgde de regen en is iedereen z’n tent of camper ingedoken. Een groepje is in een restaurant gaan eten en de rest heeft in de camper gekookt/gegeten. ‘s Aavonds werd het weer rustig en hebben we weer lekker buiten onder de shelter gezeten.

  Klik hier voor alle foto’s

  <—- Vorige               Volgende—>

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 11:14

Leave a Reply