juni 2021
Z Z M D W D V
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 29jun

  Greifenburg, 29/6/21.
  Vandaag weer even een verslag van weer een mooie vakantiedag met onze vrienden… Ik ben ‘ s morgens vroeg gaan hike & fly’en naar Wiesflecker. Dat is 6 km en 500 hoogtemeters met de vlieg uitrusting op de rug. Dat was weer pittig maar erg mooi. Het was ook heel bijzonder omdat ik de hele weg omhoog moest denken aan Arlette… Het blijft zo ontzettend oneerlijk dat zij er niet meer is en dit soort mooie dingen niet meer mee kan maken. Ik werd er best een beetje verdrietig door en besefte mij des te meer dat wij ons gelukkig mogen prijzen…

  Eenmaal aangekomen op de startplek heb ik eerst even uitgedampt en ben toen met wat rugwind weg gestart.
  Na het ontbijt hebben wat pilootjes nog een aantal vluchten gemaakt van Wiesflecker en Pieter heeft zijn nieuwe Swing Miura even kunnen testvliegen, en Jasper zijn Swing Mito. Er was vandaag ook een fiets club bestaande uit Dirk, Jantine, Lieneke, Anita en Marianne. Die hebben een mooi stukkie gefietst richting Spittal. Edgar, Bennie en Marion zijn met de elektrische fiets naar de Weissensee gefietst en Jeeraar heeft ook nog 100 km gefietst alsof het niets is. Jan heeft nog een snoekduik gemaakt na een onvoorziene ontmoeting met een scheerlijn en kwam lelijk ten val met z’n giegel plat op de grond. Dat resulteerde in een beschadigde neus en bril en beste koppijn. Hij heeft de rest van de dag rustig aan moeten doen met een koude doek op z’n voorhoofd.

  Voor de rest was het weer lekker relaxeren in de skaad en genieten. s’ Avonds zijn we met z’n allen gaan uit eten bij het restaurant op de camping en dat was erg gezellig en best heel lekker. En… Het is gelukt om voor donderdag Hünchen te bestellen!!!!

  Klik hier voor alle foto’s

  <—- Vorige               Volgende—>

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 11:04

Leave a Reply