september 2008
Z Z M D W D V
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 01sep

  Annie is de tiep-miep:
  Het was vanmorgen weer vroeg dag, het was bewolkt maar de temperatuur was goed. Om 9 uur hadden we een breefing van Joop en gelukkig was hij positief over het weer. Er zou wel een koufront komen, maar aan het eind van de dag. Eigenlijk werd het in de loop van de dag steeds beter, de zon liet zich steeds meer zien

  Het was een hele mooie vliegdag, ‘s morgens nog heel rustig in de lucht, en in de loop van de dag wel iets onrustiger maar heel goed te doen voor ons beginners. Bij de laatste vlucht wel veer wind, maar wel weer een goed “leermoment” wat betreft het laaste stuk van de vlucht + de landing.

  Totaal vandaag heb ik 4 vluchten gemaakt, de rest van de teckels tussen de 3 en de 5 (natuurlijk Jef weer de enige met 5, de fanatiekeling)…. Judith en ik hebben ook al wat oefeningen (of taken heet dit in de parapentwereld) gedaan, zoals dolfijnen, wingovers, en oren trekken, en dit was heel leuk. (en minder eng dan ik had gedacht).

  Nu is het 7 uur ‘s avonds en zitten we in het restaurant te wachten op ons eten. Het waait heel hard en er komt regen aan ( waarschijnlijk dat  koufront). Maar volgens Jef waait het gewoon over…we zien het wel.

  HIER zijn de foto’s

  Doeiiiiii

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 19:10

Leave a Reply