september 2008
Z Z M D W D V
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 03sep

  Annie gaat los:

  Het weer viel vandaag weer erg mee, eigenlijk kan deze vakantie al niet meer stuk. Ook de vliegweek niet meer, want we hebben nu al 4 volle dagen kunnen vliegen.

  Na het gebruikelijke ontbijt (en deze keer ook een warming-up) onder de tarp moesten Judith en ik weer om 9 uur klaar staan voor het weerpraatje van Joop bij de receptie.

  Om kwart over 9 gingen we weer met de busjes omhoog om te vliegen. Judith en ik hebben 3 vluchten gemaakt. We hebben beide een eenzijdige inklapper geoefend. Dit was best spannend, maar viel eigenlijk best mee.

  Er was vandaag ook fohn verwacht, maar gelukkig viel dit mee. Jef had nog wel last van de fohn, maar dit meer de fohn van Wilma….. Morgen de foto’s daarvan!!! Er is ook een foto van gemaakt, maar ik weet niet of deze vandaag op de site komt te staan.

  Verder was het een heerlijke dag, met best veel zon (alleen aan het eind van de dag een bui). Iedereen heeft lekker gevlogen. Judith en ik krijgen er steeds meer routine in, en hebben al heel veel geleerd.

  De andere teckels hebben ook goed kunnen vliegen. Allemaal ongeveer 2- 3 uren airtime. Tegen 3 uur begon het weer te veranderen, af en toe kwam er harde wind en het werd bewolkt. Degene die in de lucht zaten, kwamen maar moeizaam naar beneden. Dit was best spannend, maar viel uiteindelijk mee

  Hopelijk morgen weer zo’n dag!!

  En…… Vandaag effe geen foto’s. (zijn er wel, maar nog niet hier… bummer!)

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 21:50

2 Responses to “We houden het effe kort”

 1. Robin Says:

  Hey luitjes,

  Ik zit hier achter mijn werkplek te genieten van jullie vliegweek. Bij elke foto zit ik enorm te balen, omdat:
  1. Jullie hebben geweldig weer. Hier in Nederland is het niet om over naar huis te schrijven (dus dat doe ik dan maar naar het buitenland)
  2. Door al die foto’s krijg ik er weer enorm zin in om te vliegen en dat gaat helaas dit jaar niet meer lukken.
  3. Ik zie mijn collega hulp-instructeurs lekker op de berg staan en ik niet 🙁

  Gelukkig ben ik ook wel heel blij, omdat Judith en Annie nu eindelijk een normale vliegweek mee maken, waarin lekker veel gevlogen kan worden. Het zou toch wel heel erg zonde zijn als het deze keer weer in het water zou vallen.

  Geniet nog lekker van de laatste dag en we zien elkaar waarschijnlijk op de Airtime ruïne (of was het nou reunie?)

  Groetjes van de fotomuts en die lange!

 2. Jeffrey Says:

  Ha K@@tje en Robin,

  We mogen idd niet klagen. En de dames gaan erg goed en zijn erg teveden.

  Groetjes van ons allemaal!

  Jeffrey.

Leave a Reply