september 2008
Z Z M D W D V
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 06sep

  Nog steeds Stefke:

  Vanmorgen konden we voor het eerst wat uitslapen, omdat er vandaag geen cursus is voor de dames. En dat was ook wel nodig na het (zuip)festijn van gisteravond…

     

  Bijna iedereen had een kater, en het ontbijt wou er wat moeilijk in. Het was al twijfelachtig of er vandaag gevlogen zou kunnen worden, maar het ziet er niet goed uit. Bovendien zijn er af en toe Lenti’s zichtbaar, dus leken onze vliegkansen verkeken. Annie en ik hebben toen besloten om vandaag weg te gaan, nu de tent lekker droog is, en zodat we morgen nog een daggie hebben om de bende op te ruimen thuis.

  Zo gezegd; (dat is nog niet) zo gedaan, en nadat we onze bende in de auto geprakt hadden reden we om 12 uur reden weg.  ETA in Olpae is ongeveer 01:00. We rijden binnendoor over Kitzbuhel omdat de Tauerntunnel altijd ellende is later op de dag. Dat was een goede keuze want op de radio hadden ze het al spoedig over 2 uur wachttijd!

  De binnendoor route richting grensovergang Kufstein is erg mooi, en we kwamen onderweg nog schitterende lenti’s tegen! (Zie foto’s). En volgens ons hebben wij de beste route nu écht gevonden. Afgezien van wat wegwerkzaamheden hebben we nergens file gehad en was de route erg rustig. We hebben express de voor de handliggende (Tomtom) route vermeden (dat scheelt al hele volkstammen), en de 8 vermeden (allemaal file-ellende), en zijn via de 61 (westelijke rijnroute) gereden. HIER onze route.

  Annie heeft erg haar best gedaan en heeft ook de helft van de tocht gereden (ik was ERG moe!) en om 0:45 arriveerden we bij ons ûûs.

  De foto’s vind je HIER

  Slotwoord:

  Voor Anita en mij was het een in ieder geval heerlijke vakantie die begin met een schitterende wandelweek, en gevolgd wert door een heerlijke vliegweek met vrienden. Eigenlijk hebben we prachtig weer gehad (zeker de eerste week) en Judith en Anita hebben 12 tot 14 vluchten kunnen maken, en hebben dus B1 op zak! De heren brevethouders hebben niet de doelen gehaald (o.a. rondje Weissensee vliegen) maar we hebben toch leuke vluchten kunnen maken.

  Daniël en Judith zouden blijven tot Maandag, maar zijn Zondagmorgen vertrokken naar nederland, omdat het niet vliegbaar was. Jasper blijft de hele week nog in Greifenburg en hoopt nog mooie vluchten te maken met Wilma, Joop,  Jack en wellicht nog wat achterblijvers. Vrijdag a.s. vertrek ik weer met de PNN’ers naar Annecy voor een weekje vliegen, en daar zal ik Jasper weer treffen.

  Als het lukt houd Jasper een weblogje bij op zijn site: www.jappie.info

  Tot de volgende keer!

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 22:42

4 Responses to “Noar ûûs”

 1. Peter Says:

  Nou, goed te zien (en horen) dat jullie weer veilig thuis zijn gekomen. Helemaal nu ik zie hoe Annie aan het stuur zit. Netjes de handjes op 10 voor 2……

 2. Cathelijne Says:

  Hallo Teckels,

  Goede verhalen zeg over de afgelopen week! Foto’s zien er weer super uit. Ben natuurlijk jaloers, maar daar is niet zo heel veel voor nodig; een scherm, een harnas, reserve en een beetje hoogte…oh ja wat weer zou ook mooi zijn. Ik heb meteen alle nieuwtjes op de site doorgespit. Mooi klus scherm Annie, en mooie foto’s ook daarvan!
  Zien we elkaar de 27e?

  hopelijk tot dan!
  Groetjes Cathelijne

 3. Stefke Says:

  Ha die Cathelijne,
  Ja we hebben een superleuke vakantie en vliegcursus gehad. Jullie ook in de Ardennen zo te zien…

  Wij hebben de 27e een neven-en nichtendag van Anita, dus ik denk niet dat wij kunnen. Da’s jammer…

  Tot gauw.

  Jeffrey.

 4. Guido Says:

  Hé Teckels,

  Jullie hebben in ieder geval een hoop gezelligheid toegevoegd. Top dat jullie Joop in het zonnetje hebben gezet op de BBQ. Veel plezier op de nichten/nevendag, de rest – tot de 27e!

  Grt,

  Guido

Leave a Reply