september 2008
Z Z M D W D V
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 13sep

  Stefke weer:
  We hebben prima geslapen en zo rond een uur of 8 ‘s morgens hebben we het F1 ontbijtje genuttigd. Het regede inmiddels dat het goot, dus waarschijnlijk moeten we in de regen de tent opzetten.

  Na een paar uurtjes tuffen arriveerden we op Camping “Le Lac” in Talloires. De familie Vlaminkx stond er al een paar dagen met hun 7-persoons kempert… In de regen kwam Jan ons al verwelkomen. We hebben meteen een koffie genuttigd in de kempert (heel zachtjes, want de kids sliepen). En kort daarna arriveerde Otto ook. Cees moest er ook al staan, maar nergens was de witte berlingo te ontdekken van Cees… Bleek dat ie een paar dagen de hort op was. Later kwam ook hij aanrijden.

  Het zag er niet naar uit dat het droog zou worden, dus hebben we in de regen de tenten opgezet. En natuurlijk zul je zien dat op het moment dat de tenten staan, het natuurlijk onmiddelijk stopt met regenen… (Wat een eikel daarboven!).

  Later die middag arriveerde de rest ook: Dirk, HJ, Jochem, Geert en Els en Jappie. Wouter en Jacqueline komen morgen of overmorgen, en wat Jacco en Sharon gingen doen was nog niet helemaal duidelijk.

  We hebben ons verder bezig gehouden met het bouwen van een partytent, mbv de gekregen (vierkante!) tarp van Stipje, en uiteraard het betere “vakantie-begin-indrink-werk”….
  Meer kan ik me niet herinneren van deze dag.

  HIER de foto’s.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 15:49

Leave a Reply