september 2008
Z Z M D W D V
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 16sep

  Weer ûûs Jappie:

  Vandaag gaan we niet naar de ochtendplek die we bezocht hebben op zondag, maar Geert weet nog een andere boeiende ochtendplek en daar reizen we naar af.

  Echter niet voordat ik een 2e poging heb gedaan om een bezoekje te brengen bij de opticiën in Doussard. Het ontbreken van het neusvleugeltje wordt nu echt irritant. Daar aangekomen gaat Jeffrey opzoek naar wat “boodschappen” en ik kan mijn bril laten repareren. De winkel is open en de bril wordt gratis gerepareerd door een prettige Franse dame; das nog eens “surrifus”!

  Daarna nog wat boodschapjes gedaan en terug naar de camping gereden. Daar was de rest van de vliegers al gevlogen, maar gelukkig kon Jochem ons vertellen waar de nieuwe ochtendplek te vinden is. Na een korte duidelijke uitleg (dank Jochem) konden we op eigen gelegenheid in één keer de startplek vinden. En dit mag een wonder heten als je onze navigatie kwaliteiten van de laastste dagen in ogenschouw neemt.

  En de indruk van Marlens valt niet tegen; tis een mooie ochtendstek waar je mooi kan soaren en op goede dagen zit hier ook best overland mogelijkheden!

  Zo goed was het weer nu niet, maar er kon wel een mooie vlucht van een half uur uit worden gepeuterd.

  Absoluut een stek om vaker op te vliegen!

  HIER de foto’s.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 16:06

Leave a Reply