september 2008
Z Z M D W D V
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 21sep

  Nog steeds Jasper:

  Het is ongelofelijk: ik ben er eerder uit dan Jeffrey! We hadden om 8 uur afgesproken en het was nog maar kwart over zeven toen ik buiten stond. In de frisse maar zonnige ochtend ben ik maar even het stadje Toul gaan verkennen. Het is klein maar wel erg fraai en ook erg Frans. Het 24h hotel blijkt op het centrale ronde plein van Toul te staan. Dus hartje centrum.

  Ondertussen is het al ruim na achten als ik toch maar besluit om mijn reisgenoot maar eens te gaan SMS’en en in een mum van tijd staat ie buiten. De tijd op zijn mobiel blijkt niet te kloppen! En dat verhaal geloofde ik direct (aanvankelijk). Op mijn wandeling had ik aan de andere kant van het plein een bakker en een koffiehuis gespot dus daar hebben we onder het genot van moderne Franse rapmuziek onze pleur en Croissant au Chocolat genuttigd.

  We zijn via de andere kant van het plein teruggelopen naar de auto, tot op een gegeven moment Jeffrey vol verbazing riep dat Toul wel erg goed voorzien is van 24h hotelletjes, want hier zit er nog één! En nog van dezelfde maatschappij ook!! Eerst dacht ik nog (ik ben zo’n goedzak) dat ie mij in de maling zat te nemen, maar hij meende het echt :Jeffrey had een “goudvissen moment”: voor diegenen die niet weten wat ‘t is : je combineert het richtinggevoel van een augurk met het geheugen van een bosui.

  Nadat ik hier van bekomen was – en ik me begon af te vragen of hij zich toch niet stiekem verslapen had – zijn we de auto ingestapt op weg naar Nederland. Uiteindelijk waren we in het begin van de middag thuis.

  Het was een fantastische laatste week met veel gezelligheid en leuke vliegmomenten. Volgend jaar maar weer zou ik zo zeggen!

  [Jeffrey:] De Laffe Teckels Olaf, Daniël, Jasper en ik hebben gelukkig nog een week vliegen in de Dolomieten in het verschiet (met nog 15 andere piloten) van 4 tot 11 Oktober, dus ons seizoen is nog niet voorbij 😉

  Ook daarvan proberen we een weblog bij te houden op deze site. Overigens zullen we voortaan alle weblogs doen via deze site. (www.onthouddezelink.nl)

  Groetjes!

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 12:54

Leave a Reply