januari 2009
Z Z M D W D V
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 18jan

  (Jasper is vandaag de top-tiepert)
  De eerste echte volledige skidag. We hebben d’r zin an! Na het kraaien van de haan (wekker van Olaf) snel van het bed af en richting ontbijt. Na snel de sapjes, koffie en yoghurt achterover te hebben geslagen richting de lift. Dit kan vandaag op  een relaxede manier want we hebben kluisjes bij de lift dus we hoeven niet elke dag de bende mee te zeulen.

  In vol ornaat hebben we een klein kwariertje moeten wachten totdat we aan de beurt waren om de lift in te kunnen richting de sneeuw. Helaas is het niet zo helder als gisteren, en er is veel meer bewolking. Wel even wennen dat er minder zicht is dan gisteren maar dat mag de pret niet drukken uiteraard.

  Het plan was vandaag om richting Arabba te gaan skien. Het eerste deel van de route was wat druk maar al gauw had je de ruimte. We hebben tot voorbij Arabba geskied en zijn toen weer via de zelfde kant teruggeskied. De gebroeders Bever… euh Heymen moesten namelijk om 15:00 uur sharp terug zijn in Campitello, om op tijd in Innsbruck te kunnen komen.

  De rest heeft de dag ‘verskied’op de Belverdere en we waren mooi op tijd terug (tegen vijfen) om de gondel terug te nemen naar Campitello.

  Nu zitten we in het hotel even wat af te pilsen en nemen de dag nog even door en we bewonderen de nieuwe wonderslofen van Olaf. Straks het diner en daarna zal het wel uitdraaien op een avondje dobbelen en pokeren en we staan natuurlijk klaar om Karin te verwelkomen.

  Foto’s 

  Oant Moarn!

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 19:08

2 Responses to “Skiën naar Arabba”

 1. jeetee Says:

  jajajaja,
  Dat ziet er weer goed uit allemaal.
  Maar uh…… Geen schnitzel meer tussen de middag maar Pizza?

  geniet van jullie vakantie

  jeetee

 2. Mar Says:

  Wat een leuk hotel in Bethlehem, was er nog plaats in de herberg?
  Mooie foto’s van de sneeuw!
  Wens Judith beterschap van mij.
  Veel plezier nog allemaal
  groetjes
  Marian

Leave a Reply