januari 2009
Z Z M D W D V
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 19jan

  Maandag 19 januari 2009 na Chr. En Jasper is wederom de toptieperd.

  De dag begon goed en slecht. We hebben nameljk Judith kunnen toevoegen aan de skiënende selectie; maar Bea heeft helaas moeten afhaken. Ze is ziek. Hopen dat ze morgen weer boven Jan is want je bent immers niet op vakantie om ziek te zijn toch?

  Judith heeft lessen geboekt en na skies en schoenen gehuurd te hebben vertrekt ze met een enorme Italiaanse knapperd aan de horizon.  De rest wacht nog even op Karin, zij moest nog even wat skies huren, en zodra dat voor elkaar was kon de skidag daadwerkelijk beginnen.

  Plan voor vandaag is Corvarra: Halverwege de Sella Ronda. We gaan naar Corvarra met de klok mee; dit heet de sportieve kant te zijn (ideaal voor ons dus). Na een paar afdalingen vind Daniël het genoeg: hij gaat toch maar op zoek naar Judith om samen met haar te lunchen (natuurlijk!!)

  De rest van de route wordt dus door de rest voortgezet en in Wolkenstein aangekomen genieten we van koffie.  Maar lang genieten kon niet want we hadden de nodige ski kilometers nog voor de boeg, want in Corvarra was de lunch gepland. Na een enerverende lunch (sommigen van ons hebben een ondefinieerbaar prakkie met paddestoelen) hebben wij onze route vervolgd naar Arabba.  Daar kwamen we meer in de drukte terecht. Veel buggel-pistes met beginnende skiërs die her en der op grote hopen opeen gestapeld lagen was het gevolg. Natuurlijk konden wij daar als echte profi’s omheen skiën en waren mooi op tijd bij de Rodella om in de veewagen (gondel) in Campitello te komen. We hadden dus de Sellaronda geslecht. (Eitje)

  Nu zijn we in blijde verwachting van het diner en de te verwachten potjes poker. Ski-plan voor morgen – mits het weer het toelaat – de Marmolada.

  HIER de foto’s

  Oant moarn!

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 22:06

Leave a Reply