januari 2009
Z Z M D W D V
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 22jan

  Donderdag 22 januari 2009 en vandaag heb ik  – Rudi – tik corvee.

   

  Gisteren zijn de ski’s van Jeffrey toe aan een kleine oplapbeurt. Door al het ski-geweld van de afgelopen dagen (jaren) was er een veer in zijn binding gebroken. Ook de ski’s van Karin gingen gisteren middag in de revisie. Zij was het langzamerhand wel zat dat zij op alle tussendoor pistes door iedereen werd ingehaald. Vandaar dat zij het schuurpapier inruilde voor een vers laagje super wax.

   

  Na het ontbijt dus eerst even de technische zaken afronden en ietsjes later dan normaal weer met de gondel naar boven. Omdat Judith vandaag geen les heeft gaan we vandaag voor het eerst met de hele groep, op weg naar Arabba. Aangezien piste 11 door de lawine van gisteren nog gestremd is gaan we – geheel tegen onze natuur – met de gondel (155) naar beneden. Daar vandaan naar Canazei op naar Arabba. Na Arabba gaan we door naar Corvarra en onderweg drinken we een bakkie bij Bec de Roces. Hier stellen we, in goed onderling overleg, de plannen bij en besluiten om de Sella Ronda in tegengestelde richting af te maken.

  We lunchen voorbij Selva Wolkenstein bij Ciampinol en eten daar met z’n tienen 1 pizza. Deze was wel zo groot als een wagenwiel en heel erg lekker!

   

  Voldaan weer op pad een zeer steile rode hobbelige en erg drukke piste af. Het moment voor Judith om te laten zien wat ze geleerd heeft. Zonder blikken of blozen draait ze haar bochtjes en komt soepeltjes naar beneden.

   

  Onderweg lopen we vast in een drukke menigte. We denken dat de liften gestremd zijn maar het blijkt iets veel “onschuldigers” te zijn. Gewoon twee dames in een poezenpak die strippen op de bar bij Piz Seteur. We worstelen ons naar de lift en vervolgen onze weg terug naar huis.

   

  Na wederom een mooie dag lekker aan de avonddis. We worden weer verrast door een veelzijdig diner. Er komt zelf door onderhandeling van Olaf ijs op tafel!

   

  Tot zover de tekst, HIER zijn de foto’s.

  Oh ja: Nagekomen bericht: kijk op www.cuca.it onder het kopje “Ski & Fun” en zoek de “Mafkeesteckel” op!

   

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 23:34

Leave a Reply