februari 2009
Z Z M D W D V
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 08feb

  Zondag 8 Februari zag de “Windsoarspelling” er dermate goed uit, dat we met een Laffe Teckel afvaardiging naar Wijk aan Zee zijn gegaan om te gaan duinsoaren.

  Het was mooi winterweer en de condities waren perfect. Ik (Jeffrey) heb Jasper opgehaald in Lelystad-haven en zijn via Amsterdam gereden, en Jan “Den Vlaom” is met Marc meegereden via de afsluitdijk. We kwamen practisch gelijktijdig aan in Wijk aan zee om een uurtje of half 11.

  Ook een delegatie PNN’ers, waaronder Geert, Jochem en Siebren waren present in W.A.Z.

  Jasper, Jan en Marc hebben alledrie een “nieuw” soarscherm aangeschaft, dus waren ze erg benieuwd wat ze nou eigenlijk gekocht hadden. Marc was na een paar keer opzetten voldoende overtuigd dat de Gradient vliegwaardig was en vertrok al gauw richting Egmond. Jan en Jasper hebben uitgebreid kennis gemaakt met hun nieuwe scherm, en Jan is uiteindelijk ook gaan vliegen. Jasper wil eerst nog wat meer feeling krijgen met z’n Cirrus alvorens hij het duin in stapt. Ik heb vandaag ook heerlijk gevlogen en ben met Marc een paar keer heel eind richting Egmond gevlogen. Dat was SUPER!

  Alhoewel Marc veel gefilmd heeft met z’n helmcamera, was ik de enige met een fototoestel. Dientengevolge ben ik dan ook niet te vinden tussen de foto’s…

  HIER vind je het fotoverslag.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 11:27

4 Responses to “Teckels boven de Duinen”

 1. Marc Says:

  het was errug genieten, daar boven het strand van WaZ. wat een TOPdag!
  Jeff, je hebt de sfeer weer goed weten te vangen met je foto’s, mijn complimenten.
  graag tot een volgende keer.

 2. Jasper Says:

  Nou dat kun je wel zeggen. Erg leuke dag en weer wat wijzer geworden. En inderdaad.. één van de wijsheden vaqn die dag is wel dat ik nog een aantal uurjes moet ground handlen met dit scherm om er in vol vertouwen aan te durven hangen.

  Maar dat gaat helemaal goed komen. Het was gezellig en tot de volgende keer!

 3. Den Vlaom Says:

  Stefke, bedankt voor de Foto’s !! Volgende x een mooie reportage van jou hoor !! Beloofd, want dat kan natuurlijk niet, de opperteckel niet in beeld.

  Lukt het om de film on-line te krijgen Marc ??

 4. Stefke Says:

  Hou ik je aan! Ik zal m’n nette kleren aantrekken 😉
  Marc meldde dat de “helm-cam” héél veel schoot heeft gefilmd i.pv. de omgeving, doordat de camera te laag stond gericht… BUMMER! Maar hij gaat nog kijken of er bruikbare stukken in zitten.

  Zaterdag a.s. gaan we groundhandlen in Lelystad (Knardijk of Marinastrand)vanaf 12 uur, dus als je je verveelt… (je moet dan wel zelf vervoer regelen, wan Annie en ik gaan daarna noar mien Pa’s verjaardagsfeessie.
  Latex! Stefke.

Leave a Reply