februari 2009
Z Z M D W D V
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 12feb

  Omdat de populariteit van de (Airtime) vliegweek in de Dolomieten ongekend hoog geworden is na deelname van de Laffe Teckels vorig jaar ( 😉 ) hebben wij ons alvast ingeschreven voor dit jaar, en wel de 1e week van Oktober (4-10 Oktober)…

  Mocht je ook mee willen schrijf je dan alvast in via DEZE LINK.

  Daarnaast zijn we al druk aan het plannen maken voor de parapent tripjes dit jaar. Op de Laffe Teckel site kun je de agenda raadplegen, of via de complete LT Agenda.

  En in week 15 of 16 (afhankelijk van het weer) willen we naar de Vogezen, dus als je mee wilt horen we dat wel. Ook week 19 in Greifenburg wordt erg gezellig! Er hebben zich al heel wat mensen aangemeld waaronder Marten, Jan en Lieneke, Gerard en Marianne, Dirk, Robin en Karin, Wilma, Tjitske, Miranda, Jappie, Daniël en Judith, Olaf, Anita en Jeffrey, en nog vééééle anderen!

  Daarnaast willen we ook een SIF cursus gaan doen (+ evt aansluitend Annecy), en als het even kan in de week vóór de Dolomieten. Definitieve vastlegging gaat in overleg met de PNN asbakkies, want bij die jongens zitten er een paar die het graag voor willen doen!

  Verder wordt de agenda steeds aangevuld met meer vliegbewegingen, waaronder ook het door de Teckels ontdekte Duinsoaren!!! Uiteraard zijn suggesties welkom!

  Groet van de Opperteckel Stefke de Lafste.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 14:49

Leave a Reply