februari 2009
Z Z M D W D V
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 14feb

  Vandaag zijn Anita, Judith, Jasper, Daniël en Jeffrey wezen oefenen met de parapent bij het Houtribhoek strand in Lelystad. Later kwamen Rudi en Bea ook even langs om te checken of we wel genoeg ons best deden.

  Het was prachtig weer, en we hebben heerlijk geoefend. Zelfs Rudi hebben we kunnen overhalen om eens een scherm op te zetten, en ik moet zeggen dat we hier te maken hebben met een natuurtalent! De allereerste keer dat hij een pent omhoog sleurt, houd ie hem ook meteen 100 meter lang boven z’n hoofd, en laveert zo tussen de obstakels door naar het water… Sjappoo!

  HIER vind je de foto’s van deze dag. (de originelen staan op de Laffe Teckel data server)

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 13:16

2 Responses to “Groundhandling Houtribhoek”

 1. Rudi Says:

  Op zo’n mooie dag even enen frisse neus halen. We (Bea en Ik) waren van plan om even naar de Knardijk te fietsen toen er een smsje binnenkwam: we gaan naar het strandje.
  Dan maar even de benen strekken en een wandeling de dijk af naar het strandje.
  De stamtafel was inmiddels al vol gezet met zooi. Even de camera (van Jeff) gepakt en wat foto’s gemaakt. Na stevig aandringen ook maar is proberen een schermpje op te zetten. Na alle verhalen over techniek, input, stuur en remlijnen komt het er kort op neer : gewoon doen! (en het is best wel leuk ;o).
  Ik wil mijn sponsor (Anita) en mijn instructeur (Jeffrey) hierbij hartelijk danken voor het beschikbaar stellen van de uitrusting en de instructies. Zonder hun geen geweldige ervaring… Thanxs en Mzzl, Rudi

 2. Jasper Says:

  Ja het was weer erg gezellig. Zodra er zich weer een mogelijkheid voordoet, ben ik weer van de partij.

Leave a Reply