maart 2009
Z Z M D W D V
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 10mrt

  Hallo Luitjes,
  Het is nu Maandagnacht 0:51 uur en ik ben de enige die de luiken nog los heeft want de rest ligt te meuren… Ik wil persé wat foto’s uploaden dus ik zal het morgen wel zwaar hebben.

  We hebben vandaag weer heerlijk gevlogen… Het was wat heiig vandaag, maar toch hebben we uren kunnen vliegen. Vanmorgen hebben we weer genoten van het ontbijt in “Eurofly Basecamp” en zijn toen – iets later dan gisteren – naar de zuid-oost statplek gegaan. Daar was het een stuk rustiger dan gisteren! We hebben een tijdje gewacht tot de sluierbewolking wellicht zou weg trekken, maar dat leek niet te gebeuren dus zijn de meesten van ons voor een glijvluchtje gegaan. Dat glijvluchtje bleek later meer dan dat te zijn, want we konden behoorlijk boven blijven. Daarna met een volle auto weer naar boven getogen want er hingen er inmiddels al heel wat hoog boven de landing. Even lunchen en “pinkelen” en toen gauw de lucht weer in… Het was hier en daar flink thermisch en sommigen van ons hebben dan ook weer mooie duurvluchten kunnen maken.

  Nadat iedereen aan het einde van de middag weer geland was zijn we naar Eurofly Basecamp (hierna te noemen EB) gegaan voor een geländebier en na wat opfrissen en omkleden naar de tapas bar getogen. We hebben ons helemaal klem gegeten en gedronken voor 10 eurie pp. (incl. fooi!) en toen is er een deel nog naar de Parapentpub gegaan voor een afzakkertje en het weerbericht…

  En HIER zijn eindelijk de foto’s van de afgelopen 3 dagen.

  Groeten! Jeffrey.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 01:05

2 Responses to “FOTO’S!!!!!”

 1. Grasland Says:

  Zo, dat ziet er goed uit! Dat is weer eens wat anders dan schnitzels. Leuke pakjes ook, ik herkende jullie bijna niet.

 2. Stefke Says:

  Dat kist wol sissen!

Leave a Reply