april 2009
Z Z M D W D V
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 13apr

  Maandag 13 April (2e paasdag)

  Zo… Zitten we dan… In de “Quechua Base II Full” met daaraan vast gekoppeld de Quechua 2″XL-III en de Quechua 2″AIR II. (Zie www.quechua.com voor de filmpjes). De kachel is aan en de berenburg wordt net opengeschroeft…

  Het is nu 21:45 en we hebben een prima reis gehad. Om een uur of half zeven vanochtend vertrokken richting Maastricht, want daar hadden we afgesproken om mekaar te treffen om 9:00. We hebben in de koffietent even een bakkie gedaan en hebben de porto’s even op het Laffe teckel kanaal gezet zodat we onderweg met elkaar kunnen lullen.

  We zijn namelijk alledrie met de eigen auto, omdat vervoer naar de startplek in de Vogezen slecht geregeld is. Om een uur of 3 ‘s middags hadden we Col du Bussang geslecht en zijn we naar de landing van Urbés gereden om die even te bekijken. Je zag overigens al heel veel mensen vertrekken terug naar huis, dus dat ruimt lekker op. Boven Drumont
  en Gusti zaten al heel wat penters, en ook boven het dal zaten de pents sky-high.

  Na Urbés bekeken te hebben zijn we de landing bij Aerotec gaan bekijken. Ook daar was het niet druk. Daarna op zoek naar camping Schlossberg in Kruth. Die was zo gevonden en er was plek zat. Het is een erg mooie kempiff met keurig nette sanitaire voorzieningen en een Nederlands sprekende campingbaas (met Duits accent). Bovendien hebben ze in de kantine gratis WiFi dus daar kunnen we makkelijk foto’s uploaden. Vandaag doek ik het nog effe met mijn mobile connect internet card, dus ik weet niet of dat snel genoeg is voor de foto’s (anders komen ze morgen).

  Toen we gearriveerd waren hebben we eerst even de stoeltjes en tafel uitgeklapt en een Witbiertje soldaat gemaakt. Vervolgens hebben we het “Lemmings-labyrinth” opgebouwd. Erg gezellig! Koken hadden we vervolgens geen zin meer in dus zijn we naar een dorpje verderop gereden en “döner-kebab” en “Pizza-Viandes” naar binnen gewerkt… 50 euro brandstof kosten en 15 euro voor het eten en drinken… Heerlijk!

  En _HIER zijn de foto’s, en HIER  de video
  Toetel!

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 22:49

Leave a Reply