april 2009
Z Z M D W D V
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 28apr

  In week 19 is er weer een (gevorderden) cursus geboekt voor de Laffe Teckel-teefjes bij Airtime, en daarom zitten er weer heel wat Laffe Teckels in Greifenburg in die week… Sommige reizen morgen al af en komen 30 april aan; anderen komen 1 of 2 Mei aan. De nieuwe “Laffe Teckel Party-Tunnel-Tent” zal Vrijdag opgetrokken worden, dus die zal het halve beeld van de webcam beslaan 😉

  Ook zullen er wat PNN asbakkies afreizen naar Karinthië, en samen met de Airtime vrienden van eerdere vliegweken zal het vast weer een gezellige bende worden!

  We zitten weer op Camping Am See, beter bekend als “Fliegercamp” in Greifenburg, Oostenrijk. Probeer ons te spotten op de webcam (klik op “Archiv” om alle voorgaande beelden te bekijken, en vink daarna “Bilder groß öffnen” aan om de beelden groot te bekijken)

  HIER kun je zien waar het Laffe Teckel Basecamp (LTB) opgetrokken is op de camping….

  Hier de actuele webcam-beelden (Klik voor vergroting):

  Camping am See richting Badensee                Webcam Camping am See richting Landingsveld

  We proberen weer iedere dag onze avonturen vast te leggen in deze weblog. Als je op de hoogte gebracht wilt worden wanneer de weblog bijgewerkt is klik dan hierboven op “Abonneer” en vul je e-mail adres in. Je krijgt dan automatisch een mailtje wanneer er een posting geplaatst is. Via de kalender hier links kun je alle voorgaande postings bekijken. En voor het vervolg: klik op de eerstvolgende “blauwe datum”.

   Groet’n! Jeffrey.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 15:02

One Response to “Laffe Teckels naar Greifenburg”

 1. Grasland Says:

  Heel veel plezier maar weer mensen! Dat de regen maar droog mag zijn en de sneeuw warm!

Leave a Reply