april 2009
Z Z M D W D V
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 30apr

  Jeffrey lult:

  Nou… Zitten we dan… In Hotel Neusässer hof in Augsburg (Eigenlijk Neusäss). Het is nu bijna 22:00 uur en we zitten samen met nog 2 of 3 gasten in dit hotel. We hadden al een mail gehad dat de receptie om 15:00 al zou sluiten ivm de Feestdag morgen, maar de sleutel zouden ze in de brievenbus leggen. En dat was ook het geval. Verder keurig doorreishotelletje in een rustige wijk in Neusäss.

  Vanmorgen zijn we om 11:30 vertrokken en eigenlijk hebben we nergens noemswaardig oponthoud gehad, alleen hebben we wel een reisplan-wijziging doorgevoerd. Olaf en Jaspper waren namelijk van bovenaf over Ulm gereden en dat was allemaal file ellende. Ook in Munchen was het retedruk. Dus zijn we ipv richting Neurenberg maar via Stuttgart gereden(over de 81), en dat was een goed plan. Afgezien van 14 km. “Stockende verkeer” konden we daarna zó doorrijden naar Augsburg.

  Daniël en Judith zijn gisteren begonnen aan deel 1 van hun etappe en hebben overnacht in Ingolstad. Daarna hebben ze vandaag de rest van de reis gedaan en waren een uur of 14:00 op de camping. Olaf en Jasper waren er geloof ik pas na 21:00. Anita haar ouders zijn ook gearriveerd op de camping, en zij zijn helemaal binnendoor gegaan (toeristische route). Ze zijn erg enthiousiast over de camping en hebben voor morgen al fiets-plannen. Volgens mij hebben we Dirk en Jantine ook al de tent zien opzetten op de webcam van de camping.

  Nu gaan we slapie doen en hopen morgen om 6:30 het ontbijtje te nuttigen hier, en doen we deel 2 van de reis.

  Hier wat foto’s:

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 22:11

4 Responses to “Heenreis”

 1. patricia Says:

  Eindelijk een goede internet verbinding en kan ik dus op deze prachtige dag in Lillehammer jullie avonturen volgen. Wij hebben vrij vandaag, 1 mei, en het is blue sky en warm. Nog steeds sneeuw her en der in de tuin, maar de krokusjes hebben zich dapper door de sneeuw heen geboord. Jullie ook lekker weer? rij en vlieg voorzichtig en drink niet teveel, ha, ha!
  Groetjes vanuit het hoge noorden!

 2. Rudi Says:

  He daar,
  Wij vermaken ons opperbest in Barcelona! Ik weet nu ook waarom je altijd zo gek ehh vrolijk doet: bekertje, flessie wijn en dan al op je kop staan!
  Zeker wel een grote partytent omdat er nog STEEDS geen weblog en foto’s zijn bijgewerkt. Oppassen hé, we houden jullie in de gaten!!
  Mzzl en veel plezier, Rudi en Bea

 3. Rene Says:

  Ja valt mij ook wel een beetje tegen,ik lees altijd met veel plezier jullie berichten daar.Of krijg je de haringen er niet in.Dit duurt wel eruug lang.

  Hey Grtjes daar en have fun oke.

  Rene.

 4. Stefke Says:

  Hoi Rene, Rudi en “Zussie ûût Noorwegen”,
  Je weet het: het is ‘s avonds zó gezellig dat er van webloggen niets meer komt…
  Daarom doe ik het maar ‘s morgens na het ontbijt, want dan hebben we tijd.
  Groetjes vanûût een zonnig Greifenburg. (en Jan: we passen goed op Tjitske hôr!)

Leave a Reply