mei 2009
Z Z M D W D V
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 01mei

  Vrijdag 1 Mei.

  Stefke ant woord:

  Anita en ik hebben redelijk geslapen en om 06:00 uur ging de wekker. Na een prima ontbijtje hebben we deel 2 van onze heenreis ondernomen. Het was heerlijk rustig onderweg en via Kufstein hebben we in 4 uurtjes de reis geslecht. Het was inmiddels prima weer geworden en toen we aankwamen bij Camping am See werd er al driftig gevlogen boven de Emberger en Wiesflecker.

  Dirk en Jantine, en Olaf en Jasper hadden al een plekkie geannexeerd op de besproken plaatsen, en Judith en Daniël hebben een Doppeltzimmer genomen en na wat handjes schudden en zoenen zijn we begonnen met het opbouwen van de nieuwe Laffe Teckel Partytent, en onze eigen tent. Daarna wat rondhangen, bier drinken, nog wat zoenen en handjes schudden met
  bekenden van eerdere vliegvakanties, en voor we het wisten was de middag al om.

  Jan, Lieneke en Tjitske kwamen om 17:30 ook aanzetten, en hadden een prima reis gehad. ‘S avonds hebben we lekker gegeten in het restaurant, en zijn toen gaan afpilsen en na-borrelen in de party tent. Dat was
  HEUL- HEUL gezellig! Tussen 23:00 en 0:00 is iedereen afgetaaid en zijn we gaan slapen.

  HIER de foto’s van vandaag. (komen er later meer)

  Ow ja… Rudi en Bea zitten in Barçelona en houden ook een weblog bij. Je kan ze volgen via www.rudienbea.nl .

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 10:24

One Response to “Heenreis deel 2”

 1. Rudi en Bea Says:

  Zoals beloofd: we houden jullie in de gaten!!
  Ziet er weer als vanouds oergezellig uit!!
  (Gaan jullie ook nog normaal doen, ach nee laat ook maar… ;o)
  Volgend jaar toch maar sneeuw en een kennel ipv zon en een appartement ????

  Veel (vlieg)plezier !! Mzzl Rudi en Bea

Leave a Reply