mei 2009
Z Z M D W D V
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 02mei

  Zaterdag 2 Mei.

  Plaatsvervangend Laffe Teckel voorzitter Olaf doet het woord:

  De wekker op 8:00 uur en weer om 7:00 uur wakker. Het vroege ochtendritme zit er bij mij nog helemaal in. 2 weken geleden had ik de duikflessen nog op mijn rug en was het 4 uur vroeger dan op deze lengtegraad. De zon stond al lekker te branden, nog maar 7 graden en onze huisputter was bezig zijn nestje te decoreren met gele paardebloemblaadjes. Het belooft een mooie dag te worden maar niet voor vliegers.  Een harde noordenwind blies de hoge bewolking over de camping en de windzak op de landingsplaats stond 180 graden gedraaid ten opzichte van delaffeteckel windvaan, en dat is niet goed. Nog maar een extra pot koffie bijgezet voor op het campingbuffet. Een uitgelezen dag voor de speelweide.

  Hele dag dag vliegeren, grondoefeningen gedaan en met modelvliegtuigjes gespeeld.Op een windstil moment kwam zelfs een duitser zijn kunsten tonen met een grote modeheli, spectaculair! Jorden en Harry hadden de nacht gereden en zijn even gaan bijslapen. In de namiddag heeft Harry zijn speedflyer gepakt en trakteerde ons op een spectaculaire vlucht met grote snelheid vlak over de bomen en de camping. Van Jorden hoorde we dat bij Harry al vroeg in zijn jeugd de angstklieren operatief zijn verwijderd… Vandaar.

  ‘Ss avonds in het restaurant stond voor een aantal halve kip op het menu, tenminste als je niet vergeten had die een dag van te voren te bestellen. Na het eten, het wordt al routine, roseren in de kennel tent, we hebben nog maar 4 flessen. Om de sfeer te vergroten hebben we via bluetooth krekelgeluid uitgewisseld op de mobieltjes. Als we dan met 12 mobieltjes tegelijk de krekeltjes afspelen, kunnen ze dit nog tot ver in Lientz horen.

  HIER zijn de foto’s van vandaag en HER nog wat van gisteren…

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 19:43

Leave a Reply