mei 2009
Z Z M D W D V
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 05mei

  Dinsdag 5 Mei.

  Jeffrey “toet-ut-woord”.

  Vandaag was de topdag… Na 2 laffe glijvluchtjes heeft de roedel zich naar Steinfeld begeven, omdat de Emberger Alm nog steeds afgsesloten is i.v.m. wegwerkzaamheden. (tenzij je lopend gaat natuurlijk, en om 7 uur ‘s morgens vertrekt, om in 2 uurtjes 11 hoogte meters omhoog te lopen – met speedglider pakzak op de rug –  en vervolgens met je speedglider in 3 minuten weer op de kempiff te landen… Hé Harry?!)

  Aangekomen op Steinfeld begon het zonnetje goed te branden, en al gauw zat de roedel sky-high. We hebben hartstikke mooi gevlogen, en hebben een mooi rondje kunnen maken langs de Weissensee, Emberger, Wiessflecker en weer terug. Er zijn vluchten gemaakt variërend van een half uur tot anderhalf uur. Top! Iedereen had een smile op de harzes.

  Dirk en Jantine hebben overigens weer een tandemvlucht gedaan, en de strafexpeditie van Dirk eerder deze week (waarbij Jantine moest oefenen m te lopen-lopen-LOPEN) heeft zijn vruchten afgeworpen, want het was een vlucht met een mooie start en een mooie landing!

  De Dames Judith, Tjitske en Anita hebben hebben 4 tot 5 vluchten gemaakt, en hebben veel oefeningen gedaan en waren zeer tevreden.

  ‘S avonds weer veul te veul eten en toen afpilsen in de Laffe Teckel partytent. Maar toen merkten we dat de bonte avond van gisteren z’n tol begon te eisen, wan om 22:00 uur zat het hele zooitje al te gapen. Sommigen wilden al aftaaien naar de mand, maar toen we ze officiëel tot Laffe teckel gedoopt hadden, waren ze bereid om nog één borreltje te nemen. Hierbij feliciteer ik Jorden, Harry, Jantine en Dirk met hun benoeming tot Laffe teckel (we zien de BBQ nog wel een keer komen!)

  Uiteindelijk zijn we 23:15 zo’n beetje afgetaaid.

  Alhoewel er “Maandag 4-5”  boven de foto’s staat, zijn de meeste foto’s van Dinsdag 5-5 (foutje van de opper-weploggert). HIER zijn ze…

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 21:02

Leave a Reply