mei 2009
Z Z M D W D V
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 06mei

  Woensdag 6 Mei

  Stefke doet een poging:

  Vandaag stond in het teken van de “Grenzen verleggen”… Karin heeft na zes jaar op het veld gestaan te hebben (naast Robin) eindelijk haar tandemvlucht gemaakt; en Robin heeft eindelijk eens aan z’n reserve gehangen…  Bovendien heb ik me verdiept in het betere B-stall-werk, waarbij 1 poging eindigde in een soort van hoefijzert, maar gelukkig gingen de andere 2 prima…

  Jappie vervolgt:
  ‘s Ochtends wederom appèl om een uurtje of acht…. En dat heet dan vakantie! Maar goed, snel het ontbijt achter de huig drukken, want om 11 uur is het het laatste moment dat we omhoog konden naar de Emberger, want ook vandaag waren er nog wegwerkzaamheden. Daar aangekomen zijn er een aantal van ons direct gestart. Dat bleek uiteindelijk de beste beslissing te zijn want nog geen 5 minuten later begon het te spatten. En weldra te regenen. Jan, Lieneke en Olaf konden de boel weer inpakken. Vier hele uren moeten uitzingen. De enige variatie was hard en minder hard regenen. Wegstarten zat er echt niet in! De eerste 3 uur waren nog vol te houden, maar het laatste uur werd het echt afzien. Op de startplek is nl. een blokhut waar men – naast startkaarten – ook eten en drinken wordt verkocht, of beter , zou kunnen worden verkocht. Want uiteindelijk was er geen tosti en appeltaart meer te vinden. Terwijl de kou langzaam begon op te trekken. Tussen de buien door zijn we met z’n allen met een “straight in” naar de camping gevlogen.
  Uiteindelijk zijn we met z’n allen tot op het bot verkleumd geland en tijdens het ontdooien hebben we genoten van de B-stall oefeningen van Dhr. Griffioen, en de doldwaze speedglider activiteiten van Harry en Jop. Bij Harry z’n laatste vlucht aan z’n speedglider hebben we een camera op z’n harzes gezet en dat leverde een leuk filmpje op. Die kun je HIER downloaden.

  De dag hebben we afgesloten – zoals alle dagen in het restaurant bij de kempiff. Hopen dat we morgen beter weer hebben!

  HIER de foto’s en “gruss gott”!!

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 21:19

4 Responses to “Grenzen verleggen…”

 1. Grasland Says:

  Gaaf filmpje! Tis net clusterball 😛

 2. Rene Says:

  Wow cool die harry met zn speedglider.
  Mooi filmpje trouwens.
  Groetens vanuut de smilde.

 3. Cathelijne Says:

  Haha leuke film hoor, maar geef mij toch maar wat meer vierkantemeters boven me!

 4. Stefke Says:

  Wat is dat nou??!! En ik vond je zo’n “stoer wief”! :-0

Leave a Reply