mei 2009
Z Z M D W D V
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 09mei

  Zaterdag 9 Mei.

  Om een uur of half zeven werd de eerste Teckel wakker en is het afbreken van het Laffe Teckel kampement begonnen. Daarna hebben we nog even gezellig ontbeten met z’n allen, en is het grote afscheid nemen van alle bekenden op de kempiff begonnen.

  Om een uur of 9 zijn we vertrokken richting Nederland. Jan, Lieneke, Tjitske, Olaf en Jasper zijn via de Tauerntunnel gegaan en Anita en ik  binnendoor via Kufstein. We hadden afgesproken te bellen wannneer de eerste bij de splitsing Kufstein/Tauerntunnel  is, en alhoewel het binnendoor korter en veel mooier is, kun je er natuurlijk niet zo doorblazen. Uiteindelijk scheelde het maar 15 minuten dat het over de snelweg sneller is (en dan moet je niets tegen hebben)…

  Anita en ik zijn via Ulm, Karlsruhe gegaan – over de benedenrijnse route – en hebben nergens file gehad. Het was relatief rustig op de weg en we hebben het binnen 12 uur gereden. Jan en consorte hebben het ook snel gereden, maar hun auto rijd natuurlijk veel harder dan ons Laffe Teckel koekblik.

  Het was een super gezellige week met prima vliegweer. De dames hebben zo’n 18 vluchten kunnen maken en Tjitske heeft haar luchtwaardigheidbewijs binnen. In November even examen doen en het Brevet 2 is binnen! Waarschijnlijk gaan ze in September weer een cursus doen, maar dat lees je wel in de Laffe Teckel Agenda (www.laffeteckel.nl).

  Wanneer de Teckels weer op pad gaan is nog niet helemaal duidelijk, maar zoals je weet kan dat nooit lang duren.

  Iedereen bedankt voor de gezelligheid en tot de volgende keer!

  Jeffrey.

  Hier nog wat nagekomen foto’s van Harry:

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 13:05

Leave a Reply