mei 2009
Z Z M D W D V
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 22mei

  Er zat een lang weekend aan te komen en een paar Teckels hadden enorme vliegjeuk… Eerst wilden ze gaan kamperen nabij Getelo om een lang lierweekend te doen, maar het weer was iets te onbestendig. Maar bij vliegjeuk helpt krabben écht niet, dus hebben Jasper, Daniël en Jan “Den Vloam” het plan opgevat om woensdag avond richting Diedamskopf in Oostenrijk te gaan… Dit is overigens wel een (trieste) mijlpaal, want voor het eerst in de geschiedenis van de Laffe Teckels kon de voorzitter (ondergetekende) NIET mee met een vlieg-trip, wegens diverse verplichtingen in het Nederlandse (in de vorm van 2 feessies met barbeque – niet écht vervelend – en een afspraak met de bank op Vrijdag).

  Ze zouden in de buurt van Ulm een hotelletje aandoen, maar dat werdt hem niet, dus zijn ze maar doorgereden naar het plaatstje Au nabij Didamskopf en zijn beland op “Campingplatz Köb“. Daar hebben ze om 5:30 ‘s morgens de tent opgezet en hebben eerst even een paar uurtjes slaap ingehaald…

  Grotere kaart weergeven

  Toen ze ‘s later op de dag wilden gaan vliegen bleken de liftjes niet te gaan (slechte voorbereiding natuurlijk… Even HIER kijken en je had geweten dat ze 11 juni pas open gaan… Maar ja… Dat heb je als de voorzitter thuis blijft 😉 ), en waren ze genoodzaakt naar Andelsbuch te rijden om daar te vliegen. Dat was geloof ik erg leuk. Op de camping staat een webcam, en die wordt 3 keer per dag ververst (kun je nauwlijks een webcam noemen), en het leuke is dat de heren er pontificaal voor staan met rechts de 2 tentjes van Jan en Jasper, en in het midden het gele trekkerstentje van Daniël:

  Webcam camping Köb

  Webcam camping Köb

  Je kan nog 2 webcams in de buurt bekijken: De bestuurbare webcam van de startplek bij Bezau, en de webcam bij Andelsbuch. Er zal geen weblog bijgehouden worden (want de opper-webloggert zit dus thuis), maar wat ik mee krijg qua avonturen zal ik vermelden hier… Groet! Jeffrey.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 11:45

Leave a Reply