mei 2009
Z Z M D W D V
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 24mei

  Op de webcam heb je kunnen zien dat de heren om 9 uur ‘s morgens al de tentjes opgebroken hadden en al vroeg met de volgeladen auto richting Andelsbuch zijn afgereist… Daar wilde ze nog 1 laatste vlucht gaan maken alvorens de thuisreis te aanvaarden…

  Toevalliger wijs was ik net met de webcam van Bezau aan het rondkijken en kon duidelijk Daniël herkennen terwijl ie z’n scherm aan het uitvouwen was. Alhoewel je steeds maar 30 seconden heb om de webcam te besturen, had ik de controle op het moment surpreme: Daniël z’n start…. En ik had gauw een screengrabber mee laten lopen, dus heb ik e.e.a. op video kunnen vastleggen (welliswaar met logo’s er door heen wegens de trial-version).

  HIER kun je het fillumpie zien.

  Nadat de heren lekker gevlogen hadden hebben ze de boel ingepakt en hebben even een lunch gescoord ter plekke, en zijn ze aan de thuisreis begonnen. En dat was écht een helletocht te noemen, want heel Duitsland was één grote file door het hemelvaartweekend, waarvan de langste file zo’n 60 km. was! Een uur of 1 ‘smiddags vertrokken; en pas om half 3 ‘s nachts in bed… Damned!

  Hier alvast de foto’s van Jasper z’n GSM (ze hadden alledrie het fototoestel vergeten.. Duh!):

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 22:06

One Response to “Laatste vluchtje + hellethuistocht”

 1. Grasland Says:

  Zooooooow, die is goed met camera’s!

Leave a Reply