juni 2009
Z Z M D W D V
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 10jun

  Woensdag 10 Juni.

  Vanmorgen om 8:00 uur kwam “Den Vloam” met de nieuwe C8 aanrijden in Olpae… We moeten de hele bliksemse boel van Jasper,Jan en mijzelf in de auto zien te krijgen… Dat zijn 3 pakzaaken, 4 tenten(!), 3 tassen met kleren, 3 stoelen., etc. etc.. En waar het gebleven is weten we niet, maar het zat wel in de auto, zonder dat er stoeln uitgehaald hoefde te worden!

  Daarna bakkie koffie en op Naar Almere. We moesten namelijk Jasper oppikken bij de kaakchirug, want er is een nieuwe vreet-steen op z’n implantaat gemetseld. Om 10:15 vertrokken we richting Andelsbuch. Wel druk onderweg, maar eigenlijk nergens oponthoud van betekenis. Om een uur of 8 ‘s avonds stonden we op de kempiff in Bezau. Op 1 caravan na was het veld leeg, dus hadden we alle keuze, en hebben we gekozen voor de terp. Jorden, Harry en Alex kwamen al gauw kiek’n of we er al waren. Zij zitten namelijk – vanaf gisteren al – in een pensionnetje aan de straat achter de kempiff. Ze hadden vanmorgen al leuk gevlogen.

  We hebben de quechua’s even in de lucht geslingerd en zijn toen begonnen aan een “Geländebiertje”; iets wat heel gebruikelijk is als je veilig geland- of aangekomen bent. Daarna met z’n allen naar de Pizzeria gegaan en lekker gegeten. Even afpilsen- en afwijnen en we zijn om 02:00 in de tent gerold. Morgen komt er een front over, en kunnen we toch niet vliegen, dus zodoende hebben er een beetje een bonte avond van gemaakt.

  HIER de foto’s van vandaag.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 18:10

2 Responses to “Heenreis”

 1. Tjitske Says:

  Hi teckels,
  Mooie foto’s. Wat hebben we een mooie auto, hè? Zo te zien is ‘tie goedgekeurd en voorzien van waarmerk. (Ik heb overigens ook nog een Berlingo staan die ook naar een een waarmerk hongert.)
  Ik heb op het moment ruim tijd (heel raar) om foto’s te kijken en ik zie nu pas dat die parasol-houder een item is geworden. Een creatieve geest heeft er prachtige zoekplaatjes van gemaakt. Goed voor vele lachsalvo’s. Complimenten! Ik verdenk de hoofd-teckel.

  Veel vliegplezier.
  Tjitske

 2. Jeffrey Says:

  Hoi Tjitske, Ja de auto is zeker goedgekeurd! En ik zal Jan nog een “waarmerk-sticker” meegeven, zodat de Berlingo ook in waarde stijgt… De actie met de parasol-houder is het resultaat van 3 creatieve (of zieke) breinen, en we hebben er zelf ook veel schik om gehad… Ken je de serie “Seinfeld”? Die heeft in elke aflevering wel ergens een eifeltoren er in zitten, en dat was de voedingsbron van onze zieke geest.. Groetjes! De 4(!) J’s, een H, A en een M.

Leave a Reply