juni 2009
Z Z M D W D V
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 12jun

  Vrijdag 12 Juni. Stefke ant woord:

  Vanmorgen werden we aangenaam verrast door een zonnetje op de tent… En dan wordt het al gauw erg warm. Jan en Marc zijn vanmorgen na een senseootje boodschappen gaan doen, en we hebben daarna een heerlijk ontbijtje genoten voor de tent in het zonnetje. Alex kwam al aangelopen en heeft even afscheid genomen. Hij gaat weer richting huis.

  Nadat Jorden en Harry gearriveerd waren zijn we richting Andelsbuch getogen. De wind was nog wat hard en uit de verkeerde hoek, maar dat zou in de loop van de middag goed komen, dus zijn we met het liftje naar boven gegaan en hebben we boven op het terras onder het genot van koffie en topfenStrudel ons nivo qua parawaiting weer wat opgekrikt.

  Na een paar uurtjes gingen de eerste winddummy’s het proberen, en toen de eerste boven bleven hangen zijn wij ook gestart. We hebben heerlijk kunnen vliegen en de vliegtijden variëerden van 1 tot ruim 2 uur. De vliegeritus van Marc (en ook die van mij: want het was al weer een maand geleden ;-)) is in hevigheid gelukkig wat afgenomen nu. Daarna effe lekker een een paar “Geländebiertjes” genuttigd op het dakterras bij de landing en zo langzamerhand zijn we weer richting de Kempiff gegaan.

  Harry en Jorden duiken weer de pizzeria in, en Jan is vandaag chef-kok en heeft het diner klaar gemaakt in de vorm van rijst, kip, en zoet-zure saus… Dat was heerlijk.

  ‘S avonds weer het gebruikelijke na-borrelen, maar dit keer met de vuurschaal van Marc. Jammer was dat toen het vuurtje nét lekker brandde het begon te spetteren. We hebben zelfs even moeten schuilen in de kantine van de kempiff, maar daarna zijn we weer vrolijk om het vuurtje gaan zitten. Later werdt de regen toch écht te veel en hebben we besloten om de vreetstenen te rossen en de tent in te duiken.

  Hier zijn de foto’s van vandaag (en nog een paar van gisteren).

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 10:28

3 Responses to “Vliegeritus bedwongen”

 1. Rudi Says:

  En maar wachten op het verhaal van 14 juni…
  Maar waarom dan?? Nou op deze dag viert de Opper-Teckel
  zijn VERJAARDAG !!
  Hi mate, VAN HARTE !! Mzzl Rudi en Bea

 2. Kaat en Robin Says:

  Nah we hadden al gesmst maar bij deze nogmaals van harte vrolijke vliegert! Heb de beginnerskoersoes geboekt (Karin)…. hoop tot kiek in Getelo!
  Greetz aan iedereen en drink er één op ons vanaaf.
  Karin (ok en Robin ook)

 3. Stefke Says:

  Hartstikke bedankt. We zullen er vanavond (het is inmiddels 14 juni) eentje drinken en ik neem het bonnetje wel mee 😉

  Weblog is wat later ivm met vroege vliegacties…

  Hij komt er zo an… Stefke.

Leave a Reply