juni 2009
Z Z M D W D V
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 13jun

  Zaterdag 13 Juni. En Stefke is weer de klos:

  Kortgezegd was het vandaag een superdag! Na een heerlijk ontbijt was het plan om naar Andelsbuch te gaan… Helaas stonden we net buiten de camping al weer stil, want de handrem van de C8 bleef hangen. En dat gaat op den duur zo stinken, en bovendien trekt ie dan zo slecht… Gelukkig heeft ondergetekende een master degree in Auto-techniek, en hebben we de auto even op de krik gezet zodat ik er beter bij kon. Met een welgemikte duw heb ik het de hefboom van de handremkabel weer terug geduwt en liep het wiel weer vrij.

  Aangekomen in Andelsbuch zijn we meteen de lift ingestapt en naar boven gegaan, en zijn we meteen gaan vliegen. Allemaal zo’n beetje één tot anderhalf uur gevlogen en Marc en ik zijn daarna ge-toplandt, en de rest is beneden
  geland. Even wat eten en drinken en toen zijn Jasper, Marc en Harry weer met de lift naar boven gegaan; Jorden bleef liever aan de grond, aangezien er vanaf 16:00 uur een wedstrijd georganiseerd was, en het dus erg druk in de lucht kon worden. (Daar had ie later spijt van, want het was prima vliegen)

  Boven hebben we genoten van de vele starts en de paniek van mensen die maar nog maar 10 minuten hadden om te starten, en de ruim honderd pents in de lucht. De wedstrijd bestond er uit om zo lang mogelijk in de lucht te blijven. Niet deelnemers mochten om 17:30 weer starten, en dat hebben wij dus ook gedaan. De mega-kudde ontwijkend hebben Jan en Jeffrey besloten rechtstreeks naar de landing te gaan (wegens vermoeidheid) en hebben daar samen met Jorden “genoten” van een lauw biertje die je verplicht
  bij de feesttent moest halen want de tent bij de landing was gesloten ivm de wedstrijd.

  Harry, Marc en Jappie hebben het nog lang volgehouden, maar “king of the pack” is toch Jasper, die pas naar beneden kwam toen we gingen dreigen met sancties… Hij stond een of acht pas aan de grond! Sjappoo!

  Daarna hebben we de vuurschaal in stelling gebracht en omgebouwd tot Barbeque (mbv keien en een geleend rooster). Marc heef de koksmuts opgedaan en heeft het vlees heerlijk gebakken. Jappie was sla-sletje, en heeft een heerlijke salade in mekaar gedraaid (in de afwasteil, want we hadden niets anders).

  Daarna even fikkies token en rode wijn en Port drinken en moe maar voldaan naar bed.

  HIER zijn de foto’s.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 19:11

Leave a Reply