juni 2009
Z Z M D W D V
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 15jun

  Tja… De weersvoorspelling voor vandaag was zoals verwacht niet goed, maar ook voor morgen zag het er niet denderend uit. Pas in de namiddag zou het opklaren, dus hebben we besloten om het Laffe teckel kamp op te breken en weer naar huis te gaan.

  Marc had al vroeg zijn rotzooi afgebroken, en is na het afscheid nemen vertrokken richting Nederland. Wij hebben in de regen de hele klerezooi afgebroken en opgeruimd. Om een uur of 10 zijn we vertrokken om te gaan ontbijten bij een “café-Konditorei” om de hoek bij de kempiff. Helaas hing er een bordje op de deur met “urlaub” en bleek de tent dicht te zijn. We zijn toen verder richting Andelsbuch gereden, en net na het stationnetje vonden we een Bäckerei-Konditorei die wel open was. We hebben daar een lekker ontbijtje besteld en Harry en Jorden gebeld waar we zaten. Een later kwamen zij ook aan en hebben een capuchinootje genoten.

  Daarna afscheid nemen en op naar huis. Alhoewel het de hele weg naar huis geregend heeft verliep de reis prima. Jan heeft eerst Jappie thuis afgeleverd in lelystad-Haven, en vervolgens ondergetekende in Olpae.

  Het was een super gezellige trip geweest en we hebben heerlijk kunnen vliegen.

  Hier nog wat foto’s van Marc:

  Groetjes!

  Jeffrey.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 13:00

Leave a Reply