juni 2009
Z Z M D W D V
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 19jun

  Vrijdag 19 Juni 2009.

  Annie en Stefke gaan 2 weekjes naar Noorwegen. In 3 dagen reizen we naar Lillehammer (naar m’n zus en de rest van de familie Kirkhus) en daar blijven we een dag of 2-3. Daarna gaan we richting Bergen en zakken zo langs de west kust weer naar beneden. Vervolgens stappen we in Kristiansand weer op de veerboot naar Denemarken en gaan zo weer noar hûûs…

  Vanmorgen hebben we de laatste spulletjes in de kempert gedaan en zijn we rond 9 uur vertrokken richting Puttgarden. Daar nemen we de veerboot richting Rodbyhaven en rijden daarna naar Helsingor. Daar stappen we op de veerboot naar Helsingborg. Daar gaan we in de buurt een kempiff opzoeken om een nachtje te blijven.

  Nou… Zo gezegd , zo gedaan… Om een uur of 7 ‘s avonds kwamen we aan op de kempiff “First Camp” nabij Mölle (30 km. boven Helsingborg). Het is een beetje een drukke en volle kempiff, maar we hebben wel een leuk plekje. We hebben de boel even geinstalleerd, en hebben toen een cup-a-soep en knakworsten op brood gehad, met vla en rode wijn toe… Heerlijk! Daarna zijn we even een stuk gaan wandelen richting zee. Erg leuk. Daarna koffie en thee gemaakt en lekker binnen in de kempert genieten van een
  zweedse reggae-zender…

  HIER de foto’s.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 23:25

3 Responses to “Annie en Stefke noar Noorweeg’n”

 1. Anneke Bouma Says:

  Jeempie, nou alweer weg????? Moet er niet meer gewerkt worden ofzo??
  Nee hoor grapje, het is jullie gegund. Met name Anita, want die moet het toch regelmatig zonder jou stellen, toch? Heeeeeel veel plezier, fijne vakantie en we blijven jullie volgen.

  Greetings,
  Sjoerd, en Anneke

 2. Jasper Says:

  Ja ja, want die Jeffrey maakt van vakantie vieren zijn werk. Verder helemààl niet jaloers! Geniet van de 2 weekjes; foto’s zien er goed uit!

  Veel plezier!

 3. Stefke Says:

  Dankewol allemoale… “‘T is hier FANTASTISCH”!

Leave a Reply