juni 2009
Z Z M D W D V
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 21jun

  Op de veranda

  Op de veranda


  Wederom hebben we prima geslapen. Alleen wil je steeds te vroeg je bed uit omdat het al vroeg licht is. Blijkt het nog maar 5 uur ‘s morgens te zijn.

  We hebben weer heerlijk ontbeten in het zonnetje en zijn om 10:45 vertrokken voor onze laatse etappe naar Lillehammer. het was weer een prachtige route binnendoor en we hebben genoten van de prachtige omgeving. 30 km. voor Lillehammer hebben we de kempert nog even in het bos geparkeerd en zijn we aan het picknicken geslagen. Daarna het laatste stukkie doorgereden en om 14:00 reden we de oprit van de familie Kirkhus op.

  Het was een hartelijk weerzien met de familie en we hebben koffie en thee gedronken en over en weer kadootjes uitgedeeld. Later op de middag zijn we met z’n allen een stuk gaan lopen hier in de buurt. Het is ongelofelijk hoe ze hier wonen… Aan de rand in het bos en heel veel vogels en ander wild hier. Je hoort hier alleen de vogels en de wind door de bomen. Ook is er een prachtig meertje vlakbij waar je super kan vissen.

  Na een stevige wandeling van een paar uur zijn we via de steengroeve weer terug gegaan (moest even illegaal onder het hek door, want het was verboden toegang).

  Daarna even een biertje en het fikkie stoken en BBQ’en kon beginnen. Dat was erg gezellig en erg lekker. Fascinerend is het dat het hier écht niet meer donker wordt. Om 1:00 ‘s nachts zijn we afgetaaid en het was gewoon nog licht. Erg vermoeiend voor de vogels want die blijven gewoon doorfluiten…

  We hebben HEUL VEUL foto’s natuurlijk, en die kun je HIER bewonderen.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 10:42

Leave a Reply