juli 2009
Z Z M D W D V
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 30jul

  Donderdag 30 Juli 2009.

  Jeffrey’s talking:
  Ik heb heel vast geslapen, maar was wel vroeg wakker. Alles wat gaat vliegen of gaat wassen loopt over het grindpad achter mijn tent langs, en daar slaap ik niet doorheen helaas. Maar goed; mij hoor je niet (lees : nauwelijks) klagen. Ik heb mijn ontbijt spulletjes gepakt en ben gezellig bij G&M gaan ontbijten. Ik heb m’n Senseootje meegenomen, en dat is toch wel handig, en lekker!

  Het is weer top-weer vandaag en smoor-heet. Na het ontbijt hebben we wat rondgelummeld en koffie gedronken, en toen zijn we
  om een uur of 11 in het busje gestapt richting Emberger. Tjitske stond ook net klaar om te vertrekken dus hebben we daar wat fotootjes van gemaakt. Jan is er vlot achteraan gestart, maar kon niet boven blijven. Gerard had wel een paar mooie bellen en heeft een mooie duurvlucht gemaakt. Ik ben na Gerard gestart, en ondanks het peuteren bij “het neusje” met felle- maar zeer kleine belletjes kon ik het uiteindelijk ook niet redden en ben via wiesflecker naar de landing gevlogen. Een vlucht van een klein half uurtje.

  Het is gezellig druk op de landing, dus we hebbe lekker gezeten onder de parasol en gekeken naar wat rare delta-landingen, en gekletst met de “airtimers”. Daarna weer even een lekker senseootje en een lunch gedaan in de schaduw van de tarp, en toen zijn we naar de badensee gegaan. Het was overal wat aan het over-ontwikkelen, dus we zijn maar niet meer gaan vliegen.

  De familie Vlaminkx was ook al aan het badderen, en we hebben lekker gezwommen en gek gedaan op de glijbanen. Aan het eind
  van de middag zijn G&M even wat boodschappen gaan doen, want er gaat vanavond nassi gekookt worden, en ik ben ook uitgenodigt! Héérlijk! (Beter een goede buur dan een verre vriend zeg ik altijd maar.

  Het is nu 18:40, en gerard is aan het koken. Het is nog steeds rete-heet, en hoewel het helemaal dichtgetrokken was, trekt het nu weer helemaal open… raar… Alhoewel er richting Spittal en achter Wiesflecker wel gigantische CB’s aan het vormen zijn, dus ik kan me niet voorstellen dat we het droog houden vanavond.

  HIER zijn de foto’s.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 18:49

Leave a Reply