augustus 2009
Z Z M D W D V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 06aug

  Donderdag 6 augustus 2009

  Tja… De weblog van vandaag… Eigenlijk kan ik gewoon zeggen: Zie gisteren… Ik zal de verschillen opsommen:

  We hebben erg lang moeten wachten op de busjes en daarom kwamen we eigenlijk te laat aan op de Emberger. Daardoor was de beruchte crosswind al aan de gang toen we boven kwamen.

  Gerard zou met Jacqueline gaan tandemen vanaf de Emberger, maar net zoals gisteren was de wind te cross en stond er een pittig oostenwindje. Zelfs nadat ze uren gewacht hadden en Jeffrey, Jasper en Peter succesvol gestart waren was het nog niet goed genoeg voor de tandem. Ze zijn toen naar de 1300 m. plek gegaan en ook daar was het voor de tandem niet goed: cross en af en toe rugwind. Ze zijn toen maar weer met het busje omlaag gegaan. Ook Wouter kon niet meer starten van de 1300.

  Ik was inmiddels thermmiek aan het zoeken, maar dat lukte maar slecht. Ik wilde me niet te ver weg laten blazen dus ben ik uiteindelijk geland naast een kerkje tussen Greifenburg en Berg in. Dit veldje wordt wel vaker gebruikt voor buitenlandingen en is ideaal. Je kan lekker in de schadum van de kerk je pent opvouwen. Peter kon ook niet genoeg hoogte pakken om de Kempif te halen dus die heeft hem ook bij het kerkje neergezet. Jasper had nog een paar belletjes en was hoog genoeg gekomen om de kempif te halen, en heeft Peter en mij later opgehaald met de auto.

  ‘S middags hebben we nog een flinke tijd doorgebracht op de landing met droge wordt, bier, pinda’s en chips en ‘s avonds hebben we weer lekker hünchen gegeten en via een kort tarp-bezoek is iedereen weer de tent ingedoken…

  HIER de foto’s.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 08:50

Leave a Reply