augustus 2009
Z Z M D W D V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 21aug

  De leden en vrienden van de Laffe Teckels hebben de beschikking over een Video en Foto FTP server, zodat we makkelijk foto’s en video’s op origineel formaat kunnen uitwisselen. Hiervoor zijn we Olaf errug dankbaar!

  Wat nieuw is dat alles wat ge-upload wordt nu ook meteen publiekelijk toegankelijk is via de “Synology Photo Station-software” op de server. Vroeger moest je daar voor inloggen. Deze websoftware inventariseert automatisch de inhoud van de mappen en genereert thumbnails en preview filmpjes van de inhoud. Dat is erg makkelijk, want dan kun je zonder FTP software makkelijk browsen door het beeldmateriaal en desgewenst downloaden. (Wil je meerdere files downloaden, dan is het gebruik van FTP software meer geschikt; maar dit blijft echter voorbehouden aan de Laffe Teckels & vrienden.)

  Je kan dus ook de filmpjes rechtstreeks bekijken, maar deze preview is wel van mindere kwaliteit dan het origineel. Wil je de originele kwaliteit, dan zul je de filmpjes eerst moeten downloaden en lokaal afspelen. Dit is de link naar de Photo Station: http://hese.org/photo

  Groet! Jeffrey.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 09:11

Leave a Reply