augustus 2009
Z Z M D W D V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 28aug

  Iedereen die me een beetje kent weet dat als ik een nieuw “speledingetje” besteld heb dat ik net een klein kind ben een dag vóór Sinterklaas… Ik kon niet wachten tot die binnen kwam…

  Maar Woensdag was het dan zo ver: TNT post kwam met een pakketje van Airtime! Uiteraard heb ik hem meteen uitgepakt om te kijken of ie wel écht zwart was ( 😉 ) en om te proberen of ik mijn Kortel Kamasutra XXL wel in de Ozon pakzak zou kunnen krijgen. Met een beetje puzzelen en een aangepaste pak-techniek is dat gelukt, maar of het draagcomfort wel goed genoeg is betwijfel ik. Het is een veel minder lang model pakzak, en daarom staat de pakzak met m’n spullen erin nogal bol. Nou ja… We kijken wel wat we doen.

  In ieder geval heb ik gisteravond even lekker kunnen spelen in het weiland met m’n nieuwe scherm, en heeft Annie er al wat foto’s van gemaakt. Ook heeft ze zelf nog even gedarteld met de Rush-2, en ook bij haar mag het scherm de goedkeuring wegdragen.

  De foto’s staan op onze fotoserver (www.hese.org/photo) of klik HIER voor de directe link…

  Ow ja… Een fillumpie van mijn laatste vlucht aan m’n vertrouwde Mistral vind je HIER

  Groet! Jeffrey.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 10:53

4 Responses to “Stefke en z’n nieuwe Ozone Rush-2 XL”

 1. Robin Says:

  Ben heel benieuwd hoe die volgende week in de lucht er uit ziet 🙂

 2. Jeffrey Says:

  Ha die Robin! Nou anders ik wel! Kan niet w88. Maar ik ben nog meer benieuwd naar wat Karin vind van ZELF AAN EEN DOEK MET WAT LIJNTJES HANGEN! We hebben er erg veel zin in! Tot volgende week!
  Jeffrey.

 3. Jeffrey Says:

  Ow ja… Hier nog één keer m’n ouwe scherm: http://www.youtube.com/watch?v=WHIUZuY-VlQ

 4. Den Vloam Says:

  He he, eindelijk is ie binnen! Ziet er weer mooi uit hoor ! Ben benieuwd hoe je vliegervaringen zullen zijn.
  En nog een hele week de tijd om die onderkant met een permanent marker zwart in te kleuren 🙂

  Wat wordt de naam van het scherm, want zwarte condor en eclips hoort toch echt bij de mistral hoor.

  Veel plezier ermee volgende week !!

  Jan

Leave a Reply