augustus 2009
Z Z M D W D V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 31aug

  En dan gaan de Laffe Teckels weer naar Greifenburg!

  En zoals gebruikelijk hebben we daar erg zin in! Er gaat weer een hele roedel mee naar Fliegercamp, dus dat belooft weer gezellig te worden. En onder de roedel bevinden zich 3 teckels met een hagelnieuw scherm:Jan met een Ozone Swift; Lieneke met een Ozon Mojo-3; en Jeffrey met een Ozone Rush-2. Ook de twee Laffe Teckel teefjes Anita en Tjitske hebben sinds kort ook een eigen scherm, welliswaar 2e hands, maar daarom niet minder leuk! Tjitske gaat weer de thermiek te lijf met haar Powerplay, en Anita gaat voor haar luchtwaardigheid met haar Arcus 5.

  Daarnaast gaat Karin de beginnerscursus doen, dus we zijn erg benieuwd wat ze er van vind. Er zullen ook weer heel wat oude bekenden uit vorige Airtime weken aanwezig zijn die week, dus de Laffe Teckel Partytent gaat weer mee!

  Hopelijk wordt het niet té gezellig, anders wordt een weblog bijhouden erg lastig! 😉

  Groetjes, Jeffrey.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 22:15

6 Responses to “Nog 4 nachtjes slapen…”

 1. Lieneke Says:

  en ik ga ook mijn angsten bedwingen in de lucht.
  zo lang en zo hoog mogelijk.
  Tjitske wordt mijn steun en toeverlaat (ja ja echt waar)

  gr. Lieneke

 2. Stefke Says:

  Annie en ik hebbe er ook ERRUG ZIN AN!!!
  Tot overmorgen!

  ps: nemen jullie die reserve porto van mij mee? thanks!
  Stefke.

 3. Jasper Says:

  Nou ik heb gisteren met Tjitske de laatste zaken afgesproken en ben er helemaal klaar voor. En pasant heb ik de weledele heer Jan V. Nog even een hart onder de riem gestopt. Die arme jongen wist alleen nog maar delen van zinnen te mompelen als “…tis niet eerlijk….” , “…jij nu ook al…”, “…wrijf t er maar in…”.
  Jan, ik zal aan je denken in de buurt van de wolkenbasis; iedereen doet deze week immers waar ie goed in is!!

  Gr. Jasper
  P.S. Tot zaterdag in G’burg!

 4. Rudi Says:

  Hé luitjes,
  Door alle vakantie perikelen hebben we elkaar nog steeds niet gezien / gesproken…
  Eén ding wil ik je wel vast meegeven:
  GEEN WEBLOG is ONDENKBAAR en wordt NIET geaccepteerd!! ZO!
  Reis en vlieg veilig, denk aan ons…
  MZZL en veel plezier! Rudi en Bea

 5. Den Vloam Says:

  Ach ja,
  Mijn tijd komt nog wel,
  Als jullie het maar naar jullie in hebben,
  Als Tjitske gelukkig is, ben ik het ook,
  Op zich valt het allemaal best mee,
  Tjalleberd is ook mooi,
  Ik heb een leuke baan,
  Ik kom mijn tijd wel door,
  Ach ja,
  Ach…
  nou, veel plezier dan maar …………

 6. Den Vloam Says:

  O ja euhm Tjitske: mijn cursus “relativeren” gaat niet door….
  Maar euhm, denk je dat ik daar iets aan gehad zou hebben?
  Niet toch?

Leave a Reply