maart 2010
Z Z M D W D V
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 06mrt

  Nou en daar zitten we dan in het regenachtige zuiden van Spanje. Man man man, wat een water… Op de weg van Malaga airport hebben we ondergelopen weilanden gezien, weggeslagen wegen en aardverschuivingen.Water water en nog meer water!

  Zo dat moest ik nog even kwijt. Hoe is het verder gegaan vandaag? We hebben een goede vlucht gehad naar Malaga, alleen was de nadering behoorlijk turbulent. Na het huren van een gloednieuwe VW caddy, hebben we (ondanks de regen) een mooie autorit gehad naar Algodonales. Andalusie is groener dan ooit.

  Na aankomst hebben we Herman opgezocht met de radio, en zijn we de kamer ingetrokken. Voor de rest hebben we de dag doorgebracht met een wandelingetje door het centrum van Algo; een beetje slapen en lekker eten…

  Nu zitten we nog even af te pilsen in J.J’s. SStraks lekker naar bed en goed uitrusten voor morgen.

  Ook morgen verwachten ze nog meer neerslag dus we wachten af hoe het wordt. Mocht het niet vliegbaar zijn, dan gaan we een dagje Sevilla doen. Morgen zullen we het zien. De foto’s volgen op een later moment.

  Mazzel, Jasper.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 21:21

2 Responses to “Regen, regen, en meer regen…”

 1. Sjeeraar Says:

  “Man, ga toch in maart. Dan is het daar altijd mooi en perfect vliegweer en wordt je gewoon zat van het vliegen”, zei Jasper na onze enigszins teleurstellende vliegvakantie (http://algodonales2009.stipje.nl/) in Algodonales in november 2009.
  Ja ja, maart is echt een tobmaand om naar Algodonales te gaan. Als je van modderverschuivingen, lage druk gebieden, harde wind en regen houdt.

  Maar ik hoop van ganser harte dat het opklaart en dat jullie de vale gieren uit de lucht kunnen vliegen. In ieder geval heel véél plezier en drink bij J.J.’ s maar een pintje op mijn kosten met een maximum van €5,-…

  Groetjes,
  Gerard

  P.s. wisten jullie al dat wij vandaag in Hooghalen gevlogen hebben. Het is hier pra…

 2. Rudi Says:

  Tja…
  Jan even voor de duidelijkheid: die zwembandjes hebben ze altijd bij zich…
  Vandaar die oversized schermen. Ik lier dan niet maar ook wij hebben
  genoten van die heerlijke voorjaarszon. Loop nu met een bruin gebronsde kop rond.

  Anyway, hou vol jongens we bewaren nog wel wat zon voor jullie!! Veel plezier!!

  Groet, Rudi

Leave a Reply