maart 2010
Z Z M D W D V
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 07mrt

  Het beloofde vandaag prachtig weer te worden: Zonnig, met een licht windje vanuit het noordoosten, dus de ideale dag om de paraglider uit de mottenballen te trekken… Geert had dat goed gezien, en iedere PNN‘er kreeg een mailtje dat er gevlogen ging worden…

  Het hogedukgebied boven Nederland zorgt voor ellende in Spanje, maar maakt de Nederlander blij, en wel in het bijzonder de piloten met ernstige vliegjeuk! Alhoewel de wind de hele dag behoorlijk cross heeft gestaan (het verwachtte krimpen naar noordwest bleef uit) hebben we er toch “even aan kunnen ruiken”…

  Het was erg gezellig en heel leuk om iedereen weer te zien. Annie heeft zich behoorlijk uitgeslooft met groundhandling, en ik heb ook weer – voor het eerst na mijn “akkevietje” – de paraglider in de handen gehad, en als je zo lekker aan het droogvliegen bent begint het toch wel weer een beetje te jeuken! Als de wind niet zo cross had gestaan (ik kan nl. nog niet zo hard rennen) had ik ook gaan vliegen… HIER de foto’s van vandaag. (de originelen staan op de Laffe Teckel server, en dus ook op www.hese.org/photo )
  Groetjes! Jeffrey.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 22:11

One Response to “Onderwijl in Nederland: Eerste lierdag PNN Hooghalen”

 1. Marc Says:

  hee Jeff,

  wat ontzettend goed om jou weer eens met een stel stuurlussen in je handen te zien!
  helaas had ik niet meegekregen dat er gelierd werd, want ik heb er nog wel aan gedacht.
  ik ben zelfs nog op de brommert gestapt om een stukske te tuffen, en toen ben ik bijna richting HH gereden…
  waarom sta ik ook al weer niet op die mailinglijst? (zal ik zelf moeten regelen, dunkt me)

  tot ziens
  Marc

Leave a Reply