maart 2010
Z Z M D W D V
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 13mrt

  Vanochtend zijn Daniel en ik vroeg opgestaan (rond een uurtje of 6) en zijn daarmee ruim op tijd voor de terugvlucht naar Malaga. We hebben iets meer tijd genomen dan dat ik normaal zou doen, maar aangezien het onbekend is wat de staat van de wegen is in de buurt van Malaga, is het goed om extra marge aan te houden. Uiteindelijk bleek dat niet nodig, want de wegen waren over het algemeen goed begaanbaar (op een stuk bij Campillos na) en zodoende waren we op tijd op het vliegveld.

  Nadat we de auto hebben ingeleverd en de bagage hebben ingechecked (we hoefden gelukkig niet bij te betalen) hebben we nog wat rondgehangen on de vertrekhal. Gelukkig vertrok het vliegtuig op tijd en na een voorspoedige vlucht landden we 20 minuten voor op schema op een winderig en licht regenend schiphol

  En hiermee eindigt de vliegweek in Zuid Spanje. Het weer was niet wat je er normaal van verwacht, maar het was wel weer een mooie gelegenheid om wat kennis te maken van de rijke cultuur van die streek. In de tweede helft van de week knapte het weer steeds wat verder op en zodoende hebnben we nog wat leuke vluchten kunnen maken.

  Uitzonderingen bevestigen de regel, maar ik blijf erbij dat het weer in maart toch stukken beter is dan november (ja Gerard ook de locals weten dat te bevestigen). En het bewijs is op dit moment ook op de weerkaarten terug te vinden (zon, blauw met 22 graden)

  Rest ons nog de andere Euroflyers te bedanken voor hun gezelligheid, Herman voor zijn rol als gids en het geduld van de beide chauffeurs

  Tot op het lierveld in Getelo en anders tot volgend jaar wellicht.

  Groeten, Daniël en Jasper

  En HIER vind je dan de langverwachtte foto’s van deze week… (alle full-size foto’s én video’s komen op de Laffe Teckel server te staan zodra deze weer in de lucht is).

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 22:33

One Response to “De Terugreis uit Andalusië”

 1. Grietje Braam Says:

  Mooie foto’s.
  Heel aparte week was het wel. Nog nooit zo’n regenweek gehad, daarom al heel bijzonder. Grote troost dat jullie er waren. Dank voor verhalen en overhoringen
  met de voeten op de warme radiator …wat een kou was dat anders..

  Groeten uiteraard ook aan Jeffrey de Genezende
  van Grietje

Leave a Reply