maart 2010
Z Z M D W D V
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 18mrt

  Over een paar dagen zit het er voor ons al weer op maar nu nog lekker volop genieten van het duiken, lekkere eten en rust.

  De marine is deze week behoorlijk actief. Overdag vliegen de granaten over onze hoofden en worden er schietoefeningen gehouden. Gelukkig krijgt het duikcentrum een lijstje op welke tijdstippen in welke richting wordt geschoten. Dat scheelt weer een hoop duiktoeristen. Gisteren landde er een hercules vrachtvliegtuig van de airforce voor nieuwe bevoorrading van de basis. Wij hebben nog een tuut in de oren van het vertrekken van deze kolos. Maar ja, moet je maar niet 10 meter van de landingsbaan foto’s gaan maken.

  Hier een filmpje van een schildpad.

  Morgen wordt hier de sultan van Maleisië verwacht. Die komt een bezoekje brengen aan de marine basis en ons resort. We hebben daar zelf niets mee maar voordeel is wel dat de chef kok al een paar dagen aan het oefenen is in het maken van Koninklijke hapjes. De kilo’s vliegen er aan hier.

  Verder nog steeds heet en droog.

  Groetjes, Marian en Olaf.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 17:39

4 Responses to “Layanglayang: De granaten vliegen over!”

 1. Jacqueline Says:

  Pff. Ik ben echt zooooooooo jaloers!!!

 2. Stefke Says:

  Ah joh… Niks an! Dusss… Dattuhhh… Ehnnuh…

 3. Olaf Says:

  Yep, blijft afzien hier.
  2e duik vanochtend raakte onze nieuwe duikgids ons kwijt. Hij ging tegen de stroom in zwemmen en kwam zo in een ander stromingsgebied terecht met een deel van de groep. Die sleurde hun een paar kilometer verder mee het rif af. Marian en ik zijn naar het gebied gegaan waar de stroming splitst. Hier zit je precies in in het rustige stukje en daar hebben we lekker met zijn tweeën de duik afgemaakt. Aan de oppervlakte hebben we wel 15 minuten moeten wachten totdat de kapitein onze grote opblaasboei vond en ons kwam halen. Altijd spannend als je de film “open water” hebt gezien.

 4. Jasper Says:

  @Jaqueline:
  …duiken, joh man…..

  Zooo passé, zoooo 2009..

  mjah ik ben blij dat ik er niet ben, dus…..

  nou ja…. dus… pfff..

Leave a Reply