maart 2010
Z Z M D W D V
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 24mrt

  Olaf en Marian zijn weer veilig thuis gekomen, en Olaf heeft de Laffe Teckel Server  even een flinke schop onder z’n kont gegeven, dus die doet het weer…

  Ik ben nu bezig om het beeldmateriaal van de Eurofly vliegweek (amfibieën-trip) in Algodonales van Jasper en Daniël te uploaden, dus dat staat er over een uurtje of zo op.

  Voor de rest heb ik nog wat foto’s up-ge-load van mijn fietstripje vorige week  door de Tjongervallei en Katlijker Schar. Ik moet wat blijven bewegen om het wintervet kwijt te raken, en omdat lopen wat moeilijk gaat, stap ik af en toe op de fiets, en maak een mooi rondje van 30 km. Het is een prachtig gebied om doorheen te fietsen en de laatse keer heb ik dus m’n fototoestel met statief meegenomen. HIER de fotootjes…

  Daarnaast willen we (Den Vloam, Marc, Daniël, Jasper en ik) volgende week gaan vliegen in Annecy (van 31 maart tot 5 april), maar dan moet het wel mooi weer worden (en dat ziet er vooralsnog niet naar uit). Maandag beslissen we definitief of we gaan of niet. We willen dan een Chaletje huren op Kempiff Le Polé nabij Doussard. Iedereen die ook zin heeft om te vliegen mag natuurlijk ook komen, want hoe meer zielen hoe meer vreugd.

  Groetjes, Jeffrey.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 20:57

Leave a Reply