april 2010
Z Z M D W D V
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 07apr

  Jazeker! De eerste vlucht na mijn akkevietje van September vorig jaar is een feit… En als je de flashbacks die ik kreeg toen ik in landing was wegdenkt, was het weer een super ervaring!

  Jasper, Dirk en ik hadden het weerbericht voor vandaag gezien, en konden gelukkig wat werkafspraken verzetten (heeft Dirk geen last van!), en vervolgens hebben we gemeld op het forum van Eurofly dat we kwamen vliegen Via de verzamelplaats bij de Mc. Snack in Zwolle Noord zijn we in de Laffe-Teckel-Mobiel richting Getelo getogen…

  Het weer was prachtig, maar de wind stond helaas dwars op het veld. Maar we wisten dat ie zou ruimen naar West, dus was het een kwestie van proffessioneel relaxeren in het zonnetje, tot de windrichting wél goed was. Bas was als eerste weg, en kon al aardig boven blijven. Later is ook Dirk gestart, en die heeft de vlucht van de dag gehad, en heeft dus genoten.  Daarna volgden de vluchten alkaar in rap tempo op. Ik heb iets langer gewacht tot de wind echt goed van voren kwam, want ik heb natuurlijk nog last van die rotte enkel, maar heb toen makkelijk kunnen starten. Het ging eigenlijk prima, en ik ben natuurlijk erg blij dat ik fysiek weer in staat ben om te vliegen. Om dat te vieren had ik heerlijke appeltaart meegenomen  en hebben we met z’n allen dit moment gevierd.

  Gerard was zo attent om mijn 1e vlucht te filmen, en die kun je HIER zien.

  De foto’s  van vandaag vind je HIER. Alle andere filmpjes en de foto’s op originele grootte vind je uiteraard weer op onze server. (www.hese.org/photo ge-downloadde videos geeft een beter beeld dan de voorbeeldweergave op de server zelf!)

  Groeten! Jeffrey.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 12:07

5 Responses to “De manke vette condor heeft na 7 maanden weer gevlogen…”

 1. Jacqueline Says:

  RESPECT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  (tja ik ben van de Hyves-generatie, dan krijg je dat…)

 2. Bert Says:

  Goed bezig, weer los komen van de grond!!!

 3. Lieneke Says:

  Geweldig hoor!!
  Zal wel wat zweetdruppels gekost hebben.

 4. max stek Says:

  Mooi werk Jeffrey, goed te horen dat je weer op de been en zelfs airborne bent! hartelijke groet Max

 5. Marc Says:

  Ik vond het al zo vreemd dat er een zonsverduistering was vandaag,
  die was helemaal niet voorspeld!
  Gefeliciteerd/taart met dit heugelijke feit.
  Stoer hoor!

Leave a Reply