mei 2010
Z Z M D W D V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 08mei

  Annie toet/ut/woord:

  `s Morgens waren we al op tijd wakker, toch even wennen het slapen in de camper. Na een lekker ontbijtje vertrokken we om half 9 richting Greifenburg. Het was mooi weer en de reis ging voorspoedig, het blijft toch een mooie route zo binnendoor.

  Alleen door Lienz had ik even een flashback, weer even het gevoel van in september toen Jef in het ziekenhuis lag….. Toen we op de camping aankwamen, werd er druk gevlogen. De cursisten van afgelopen week, kregen er een dag bij omdat het zo slecht weer was geweest.

  Gezellig iedereen weer te zien, maar al gauw begon het te spetteren. De rest van de middag heeft het geregend. Ik ben maar met een boek begonnen, en kon niet meer stoppen, Jef verveelde zich en is in de regen maar de
  Laffe teckel tent gaan opzetten.

  ´S avonds hebben we gezellig gegeten en afgeborreld in de LT-tent. Daarna toch redelijk op tijd naar bed want morgen moeten we al om 8 uur klaar staat voor de cursus….oef..

  HIER  de foto’s van deze dag.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 20:31

One Response to “Heenreis; etappe 2”

 1. K@@tje Says:

  Teeeeeeeeeeeeeeeering hee, nu weet ik zekers dat ik niet meer op de camping terug mag komen. Ik heb Robin gevraagd of hij voortaan mij wil verbieden die mongoliede gezichtsuitdrukkingen te doen, en ik HOU mij daar ook aan…

Leave a Reply