mei 2010
Z Z M D W D V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 09mei

  Weer Annie:

  De wekker ging om half 7, na een weer wat onrustige nacht was dit wel even afzien. De zon was druk bezig om alle mist/wolken flarden weg te branden, het beloofde een mooie dag te worden. Het ontbijt ging er iets minder goed in, toch wat last van spanningen…
   
  En het is vandaag dus een superdag geworden! Judith heeft 3 vluchten gemaakt en ik 4 vluchten van de 500m plek. “De mannen” zijn ook een paar keer mee geweest en gezellig “meegevlogen” Hierna eind van de middag gezellig in de zon met z’n allen wat gedronken en “gesnaaid” Judith heeft nog even gezwommen….en het was heel erg koud! Jasper en Nathalie kwamen rond half 6 aan en hebben we even geholpen met het tent opzetten, of hebben we ondersteund…Dus voor deze week zijn we eindelijk compleet. Nu zitten we gezellig “na te zitten” van het eten en vertrekken we zo richting LF-tent.

  Ben benieuwd wat ons morgen weer brengt, hopenlijk is het droog, want het weer zal wat minder worden. We zullen zien……

  Tot morgen!  HIER  de foto’s van vandaag.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 21:17

3 Responses to “Pr8ige vliegdag”

 1. Pieter O. Says:

  Sjezus, wat zal ik lekker slapen vannacht in mijn eiguh bed. Ik zit inmiddels lekkuh thuis achter de pc.

  Ik hoop dat jullie nog meer van dit soort dagen krijgen, en zelfs met wat meer zon (ook weer niet teveel mooie dagen want dan ga ik nog spijt krijgen dat ik vannacht naar huis gescheurd ben).

  … Maar goede nieuws is dat mijn auto deze keer zowel de heen- als de terugreis heeft gehaald!

 2. Dirk Says:

  Veel plezier en zon gewenst. Mooie T-shirts overigens.
  en ik zie dat Jappie zijn tent ge-upgrade heeft…
  Tot binnenkort !!!

 3. Berend Botje Says:

  De wereld is weer ongelijk verdeeld, wij in NL weer hard bikkelen op het werk en als we dan vrij hebben is het te koud om buiten wat te ondernemen. Vannacht zelfs kans op temperaturen tegen NUL graad. We gunnen het jullie hoor, is gewoon wat kift op 1000km afstand. Mooie foto’s, zie zelfs schaduwen dus in het zonnetje zal het aangenaam zijn.
  Morgen wat luchtfoto’s o de site ??
  Net als jullie neem ik straks ook zo’n gele jonge bij de Durstmeldezentrale, ha-ha.
  Denken jullie wel even om Jorden, wat is er aan de hand, hij lacht niet op de foto’s. Miep doe er vanavond even wat aan a.j.b.
  Groetjes en veel plezier,
  Berend Botje

Leave a Reply