mei 2010
Z Z M D W D V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 10mei

  Annie is wederom de typmiep….

  Het was vandaag weer een hele leuke dag, wat betreft het vliegen iets minder, maar het was heerlijk weer. Vooral ‘s middags was het heerlijk weer en hebben we lekker in de zon gelezen, geluierd, gelachen en al zo meer, onder het genot van rose en bier……

  Maar goed, vanochtend was het weer vroeg dag voor ons cursisten (en aanhang …Jef en Daan). Toch weer buiten lekker ontbeten en om 9 uur stonden we weer klaar voor het weerpraatje bij Barry. Het zag er naar uit dat we alleen vanochtend konden vliegen, ‘s middag leek het erop dat er regen zou komen. Ik heb vanochtend lekker gevlogen, 1e vlucht een doellanding en 2e vlucht weer achterwaarts gestart (gister ook 2x). Het begon al aardig hard te waaien dus die 2e vlucht kon ik mooi mijn
  speedsysteem weer uittesten. Afgezien van Jeffrey hebben de mannen niet gevlogen. Achteraf viel het wat de regen betreft heel erg mee, juist meer zon, maar het was te gevaarlijk om te vliegen, omdat de wind veel te variabel was en er steeds een zuigende wolk boven de Emberger hing. Achteraf bleek het dat er rondom Greifenburg wel geregend had….

  Verder hebben Jan en Miep gefietst naar de oefenweide waar Leo + 2 andere beginners aan het oefenen waren. (morgen word het de 1e hoogtevlucht van Leo).  Jasper en Nathalie hebben een stuk gewandeld. Jorden, Jan, Judith en Daniel zijn op het landingsveld flink aan het opzetten geweest en…..we hebben het hoofdstuk ongeluk afgesloten…. want Jorden, Jef en ik hebben de plaats van het ongeluk opgezocht. Met het geheugen van Jorden en de gps konden we het snel vinden. Jef heeft nog het tie-rapje gevonden van zijn toeter… en foto’s en film gemaakt. Ook hebben
  we de foto nog verstopt….onder de holle boomstam naast het ongeluk. Daarna zijn we nog even naar de startplek gegaan waar geen mens was en even gekeken.

  Al met al een hele goede dag in alle opzichten, tja, wat mij betrefd. Enkelen onder ons hadden liever ook gevlogen…. Maar die tijd komt deze week nog wel 🙂 (hé Jasper)

  Ik ga nu stoppen, want mijn eten staat op tafel. De rest van deze dag spreekt voor zich, eten en in de LT-tent afborrelen, en dan weer optijd ons mandje in, want morgen is het weer vroeg dag!

  Doei! Annie. (HIER zijn de foto’s)

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 20:47

2 Responses to “Onverw8 lekker weer & hoofdstuk afgesloten…”

 1. Beetje Says:

  Ciao a tutti,

  Heerlijk korte broeken weer!!!!
  Jullie waren d’r weer vroeg bij, om half 10 was er al weer beweging op de webcam;-)
  Hopen dat er vandaag weer gevlogen kan worden, de blauwe lucht is in zicht
  Achterwaartse start bij de dames, toppie!
  Vandaag nog 1 dag werken en dan vakantie….
  Tot snel in Italie.

  arrivederci
  Bea

 2. Rudi Says:

  Here is your Captain speaking…

  Net Als B(eetje) kijk ik er ook naar de vakantie uit!
  Het zal weer een leuke week worden!
  Aan de voorbereiding kan het liggen want alle outdoor winkels zijn zo’n beetje leeggekocht… We komen dus met een vrachtwagen.
  Nu nog een paar graadjes warmer en dan is het vooruitzicht super!
  Wij gaan waarschijnlijk donderdag rijden en zien wel of we het in 1 keer doen of nog een overnachting nemen. In ieder geval tot zaterdag!!
  Groet Rudi.

Leave a Reply