mei 2010
Z Z M D W D V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 11mei

  Jappie toet-ut-woord:

  Onder luid gekwetter van de vogeltjes sloeg ik ook vandaag mijn varkensoogjes maar moeizaam open. Even dacht ik om nog even een keertje om te draaien, maar de anderen waren al druk in de weer met het regelen van het ontbijt.

  Dus uiteindelijk stonden wij beiden sneller dan gepland buiten de tent om het ontbijt naar binnen te schuiven. Het weer is deze ochtend weer beter dan ik heb durven hopen. Blauw met zon in combinatie met wolken. Vandaag weer de mogelijkheid tot vliegen!! Wel wordt er aan de eind van de dag onweer en overontwikkeling voorspelt, dus – direct na het ontbijt –
  gaan we allen naar boven richting de Emberger. Boven aangekomen is de bewolking toegenomen dus geen tijd om te aarzelen; direct aankleden, klaarleggen en snel vetrekken. Boven de Wiesflecker (500m startplek) kon je nog een beetje blijven hangen, en vervolgens met een paar wingovers richting het circuit voor de landing. Na de landing alles ingevouwen en vervolgens zijn Nathalie naar G’brug gegaan om even wat boodschappen te doen. Weer op de camping aangeland hebben we met z’n allen heerlijk gelunched.

  Op het moment dat we allemaal de dag wilden opgeven, begint het weer weer te verbeteren. De wolken zakken in en er komt meer ruimte voor de zon. Hiihaa, nog maar een poging wagen richting de Emberger! Maar vandaag is het weer veranderlijk; want boven aangekomen zit er weer een
  overcast boven het dal en wordt het een copie van de eerste vlucht: zo snel mogelijk uitpakken en vertrekken.  Eenmaal in de lucht gaat het vrij makkelijk omhoog en begint het achter Berg te regenen: Met oortjes en de speed vol uit richting de landingsplek. Bij het af bouwpunt pik ik Daniel en Wilma op en maken we een bijna synchroon landing.  Daarna zo snel mogelijk inpakken want het gaat nu stevig regenen. De rest van de middag hebben we met zijn allen doorgebracht in de kennel en we hebben nu net het avondeten achter de huig gedrukt.

  Te horen aan het kabaal aan tafel zal de rest van de avond nog wel erg gezellig worden; ik wens de overige campinggasten alvast veel sterkte!!!

  HIER  zijn de foto’s.

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 20:10

2 Responses to “Uitpakken en wegwezen!”

 1. Rene Says:

  Zoals we van jullie gewend zijn weer mooie plaatjes.
  Hier is het K*t weer,srry dames.
  He veel plezier daar,en fly safe.

  P.S Daniel en jasper mogen wel wat vrolijker op de foto`s.

  🙂

 2. Jeffrey Says:

  Ik zal het ze vragen! Groet’n! Jeffrey.

Leave a Reply