mei 2010
Z Z M D W D V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 13mei

  Jeffrey is tiepmiep:

  Vandaag stonden we weer op met veel bewolking, maar langzaam maar zeker kwam het zonnetje er weer doorheen. Gezellig met z’n allen ontbeten, en daarna HUP naar boven… Althans, dat dachten de dames… Barry vond het echter toch te nat op de “Wiesflecker wiese”, dus werdt besloten een uurtje te wachten, zodat het vocht in de duitse schermen getrokken kon trekken, en het voor airtime wat droger zou zijn…

  De Emberger bleef onbenut door de Laffe Teckels omdat die te lang in de wolken bleef en er steeds overontwikkeling dreigde.

  Vandaag hebben de dames weer 2 keer kunnen vliegen, en daarna moesten ze wachten omdat de wind iets te vlagerig werdt in het dal. Dat was geen straf, want ze zaten heerlijk in het zonnetje, en hebben wat lol getrapt boven. Het werdt alleen niet minder, dus uiteindelijk is toch besloten om met het busje naar beneden te gaan. Daniël en Jasper hebben even de Mistral 6 uitgeprobeerd vanaf Wiesflecker, en Jan heeft ook 2 vluchten gemaakt, en 2 x de B-stall gedaan. ik ben ook 1 keer naar boven gegaan en heb wat ge-wing-overd. Jorden vond het allemaal te nat en te veel werk voor zo’n kort vluchtje, dus die heeft lekker op z’n krent gezeten op de landing. Leo heeft vandaag 1 vlucht gemaakt (met een hééééle mooie start!), en helaas moest ie toen ie voor de 2e vlucht klaar stond weer inpakken, want toen kwam de wind er door.

  Nathalie en Miep hebben de huisvrouw uitgehangen, en ook nog heerlijk geluierd in de zon.

  Na het vliegen gezellig koffie gedronken en bonbons gegeten bij het landingsterrein (we hebben 2 senseo apparaten!) en de rest van de middag hebben we doorgebracht met luieren, schuilen voor de regen in de partytent, bier drinken en nootjes eten, en een paar teckels hebben zich overgegeven aan het Typisch Norgse gebruik: middag-schoonheids-slaapje doen.

  Nu zitten we weer in het restaurant, en is het weer gezellig druk. Guido en Marco zijn ook gearriveerd vandaag, en ook een Eurofly-klant is aangekomen (ben efkes z’n naam kwiet). Gerard en Marianne zaten vanmorgen in de regen in de buurt van Basel, en ‘s middags sms’ten Rudi en Bea dat ze in diezelfde regen zaten, op dezelfde plek…

  Vandaag is het armoe qua foto’s, maar gisteren hadden jullie niet te klagen toch?!

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 20:31

One Response to “Mistral-6 testdag”

 1. Rudi en Bea Says:

  Hé Teckels,

  Neem alsjeblieft wat zon vanuit Greiff mee naar Lecco!!
  Het is hier momenteel errÛggh nat…
  We hebben (van ellende ;o) maar een hotelletje geboekt…
  We zien jullie Zaterdag wel.

  MZZL Rudi en Bea

  (P.S. Jappie doet toch altijd gek, of zijn we gek op Jappie??)

Leave a Reply