mei 2010
Z Z M D W D V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Laatste berichten

Archief

Linke soep

Zoeken

 • 14mei

  Annie hef inspiratie:
  Nou ja, Ik zal het proberen. We hebben net het eten op en zitten wat na te praten.

  Vandaag was het zoals gewoonlijk weer op tijd er uit, na een paar zonnestralen begon het te regenen, dus voor het eerst hebben we vandaag in de LT-tent moeten ontbijten. Toch werd het daarna toch droog en zijn we om half 10 met de busjes naar boven gegaan. Een deel v/d cursisten naar de 500 en het andere deel naar de 1100. Judith heeft nog 2 vluchten gemaakt van de 500m en ik één van de 1100. Het duurde een tijd voordat ik kon starten, eerst was het voor de start te bewolkt, zodat je geen dal-zicht had en daarna ging het starten van degenen die voor mij stonden niet al te goed.
  Vele afgebroken starts, door cross-wind etc. Het was wel lachen, want al die mannen waren aan het prutsen en de 3 vrouwen gingen heel netjes weg…!!! Na deze vlucht was het gebeurd, want het begon te regenen en te waaien. ‘s Middags hadden de beginners het theorie-examen (en alle 3 geslaagd!) en hadden we individueel de nabespreking van afgelopen week.

  Nou, en voor mij was dit helemaal goed! Ik heb mijn luchtwaardigheid gekregen, dus kan ik mijn brevet 2 (berg) aanvragen! En wat ook leuk is: Leo is geslaagd voor theorie, en met z’n 5 vluchten heeft ie dus Brevet 1 op zak!

  Jasper en Nathalie hebben vandaag een fikse wandeling gemaakt en trouwens Miep ook. De rest (Jeffrey,Jorden en Jan) hebben nog een vluchtje gepikt van de Emberger, vlak voordat het slecht weer begon te worden. 

  De rest van de middag was het…in de kennel zitten, wijn drinken, ringtones door de megafoon laten schallen over de kempif, en badmintonnen…..

  De tent is alvast leeggeruimd omdat we morgen de boel in moeten pakken, want we gaan richting Comomeer. Judith stapt morgen een uur of 8  op de trein, en Jan en Leo gaan morgen ook weer richting nederland, en Miep rijd mee. Dus morgen hebben we 2x traantjes; 1 keer van het afscheid; en 1 x van de hereniging met de rest van de Teckels in Como.

  Vandaag weinig foto’s, dus hier moet je het mee doen:

  Posted by stefke-uut-fryslan @ 20:52

4 Responses to “Brevetten-dag!”

 1. Marc Says:

  Annie en Leo, beiden van harte gefeliciteerd!
  Zo te lezen hebben jullie er deze week het uiterste uit gehaald, ondanks het weer.
  Voor Jan, Leo en Miep, een voorspoedige terugreis, en voor de andere Teckels:
  heeeel veel plezier in Lecco/Como!!!

  We blijven jullie ook komende week natuurlijk weer dagelijks volgen!

 2. Wouter & Jacqueline Says:

  Gefeliciteerd met de brevetten! Helaas zijn wij er niet bij deze keer maar we wensen jullie veel plezier komende week. We verwachten nu natuurlijk flink wat stoere verhalen over vlot-landingen/kapot getrokken risers/vissen in cellen etc. Volgende keer zijn wij ook weer van de partij!

 3. K@@tje Says:

  Het was ons, de generaal en zijn hulpje, weer een waar genoegen. Jammer dat ik 2 daagjes aan de grond moest blijven staan vanwege mijn rug. In september 2 weken in de herkansing! Althans als de challenge niet doorgaat. Verders opperst gezellig! Veel plezier in Como, ik wacht met smart op de verhalen!
  Skol!

 4. Cathelijne Says:

  Hey, Gefeliciteerd Annie, Bevet 2 welkom bij de club. Balen hoor dat het weer zo tegen zit/zat. Wij hadden al pech, maar ik had niet verwacht dat de ongein nog langer aan zou houden! Lees ik over septemberplannen? eerste week toevallig? Dan ben ik ook van de partij. Gezellig! Het bruisende leven van Greifenburg…wie kan nu nog zonder….Liefs Cathelijne

Leave a Reply